X

VIDEO (povestioara): Fetita care nu primeste lapte daca nu are … cipIn timp ce noi abia de mai soptim, altii striga si fac filmulete. Stau si ma intreb: daca nu era parintele Iustin, cam ce hal de lupta anti cip mai era in tara asta a noastra?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Incepuse si la noi bine, dupa apelul parintelui de acum doi ani, dar la primul BAU al SISTEMULUI, majoritatea au facut pipi in chilotei:

Succesul campaniei anti vaccin HPV si … insuccesul campaniei anti cip. Sau cum sta treaba cand SISTEMUL face BAU

Iar altii mai „viteji” s-au apucat sa-i atace furibund … tot pe cei ce indeamna la a nu fi acceptate cipurile. Desigur, acesti nauci vor zice dupa un asemenea filmulet: „da, dar acolo e vorba de implant, pe cand la noi nu-i vorba decat de documente”. Eu insa intreb: intr-o societate precum in filmulet, oare nu s-a ajuns acceptand tocmai „nepericuloasele” documente cu cip?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button