X

Capitanul ar fi acceptat cipurile?

Consider ca nu. Asta e parerea mea la intrebarea din titlu. Poate unii considera insa ca da …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Multi se considera continuatori ai legionarilor. Tineri, maturi sau batrani. Si multi studiaza scrierile capitanului pentru a vedea cam ce solutie ar fi adoptat el intr-o oarecare situatie din zilele noastre. De aceea m-am gandit ca este util sa postez acest scurt material.

Dintre acesti continuatori, simpatizanti sau admiratori ai capitanului, multi doresc sa-si faca cate un partid. Subliniez: nu vor unii sa-si faca un partid, ci sunt mai multe grupuri care vor sa-si faca cate un partid. Sau miscare sau orice soi de organizatie legal constituita. Sau deja si-au facut.

Imi cer iertare fata de toti acestia, insa cat de curand se vor confrunta cu o mare problema.

De la anul, orice organizatie, asociatie sau partid legal constituit si toti membrii lor, vor trebui sa se inregimenteze in sistem: e-Guvernare, internetul obiectelor si tot soiul de documente si carduri cu cip. Din simplul fapt ca altfel nu vor fi lasati sa functioneze:

De la 1 iulie 2011 declaratiile se vor depune numai in SISTEM ELECTRONIC. Va fi nevoie de SEMNATURA ELECTRONICA OBLIGATORIE

eRomania: Sa ne amintim ca este numit de autoritati un proiect care “NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” si cu care “NIMENI NU-SI VA PERMITE SA SE JOACE” …

Reamintesc ca e-Guvernarea este extrem de importanta pentru SISTEM, de aceea isi iau toate masurile de precautie:

4 noiembrie: Exercitiu de SIMULARE „Cyber Europe 2010”. SCENARIU: cetatenii, intreprinderile si institutiile publice vor intampina dificultati la accesarea unor servicii online critice, precum e-GUVERNAREA …

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

Unde se va ajunge?

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”

Adica la un pas de marele final:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Cel cand fara semn nu se va mai putea vinde sau cumpara.

Ce vor face toate acele organizatii, asociatii si partide ce se declara anti cip, anti Big Brother, anti guvern mondial, anti multe? Vor accepta inregimentarea? Repet, fara acest accept, nu-si vor desfasura legal activitatea.

Cititi va rog si:

Vor fi primiti la manastire calugarii ce refuza documentele cu cip? Manastirile se vor inregimenta in e-Guvernare?

Deci ce vor face? Consider ca solutia o gasim la:

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

IPS BARTOLOMEU ANANIA despre APOCALIPSA

Asadar, cum eu consider ca nu ar fi acceptat cipul capitanul, cer ingaduinta de a merge cu presupunea si mai departe: nu ar fi inregimentat un partid sistemului actual si desigur nici pe membrii sai. Caci repet, asta va inseamna cat de curand un partid legal constituit.

Nu stiu daca m-am facut inteles. Iertare.

Doamne ajuta!


Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button