X

Ar putea exista ARMA BIOMETRICA? O arma inteligenta ce te depisteaza dupa cip sau recunoastere faciala …

Iata comentariul cititorului vasile postat la articolul Exista ARMA ETNICA? O arma cu efect doar asupra unor rase.  AFACERE EVREIASCA?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O alta tehnologie sinistra:
O eventuala lovitura de stat omoara orice persoana cu ajutorul rachetelor ghidate dupa recunoastere faciala. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi si la terorism, ucideri si crima organizata.

Daca stirea “WikiLeaks: SUA au cerut datele biometrice ale liderilor romani” este adevarata e o dovada in plus a tipului de razboi informational care exista acum.

E mai simplu sa cuceresti mintile populatiilor sa cauti puncte slabe ale “cozilor de topor” ale fiecarei natiouni, profiluri psihologice. Gasesti punctele slabe si cuceresti. Nu mai trebuie neaparat razboi de cucerire teritoria cum se facea in trecut. Cu noile arme cu diverse gps-uri care cauta urme biometrice anihilezi curat pe cine te deranjeaza.

Acum cinismul e invelit in Drepturile Omului, DIctatura, Democratie – dupa cum o cer prioritatile momentului.

Comentariu saccsiv:

In 1996, folosind o racheta ghidata, rusii l-au ucis pe presedintele cecen Djokhar Dudaev in timp ce vorbea la telefonul mobil. L-au localizat, tocmai pentru ca vorbea la telefonul mobil …

De cativa ani, chiar si autoritatile romane pot depista un suspect la mobil, folosind amprenta vocala. Deci chiar daca respectivul nu mai foloseste vechea cartela sau vechiul telefon.

Multi cred minciunile SISTEMULUI, cum ca un cip dintr-un card (buletin, de sanatate sau bancar) nu poate fi citit de la distanta. Dar iata ca deja exista tehnologie usor de procurat care s-o poata face:

Cardurile si actele cu CIP RFID pot fi citite de la distanta. De ce autoritatile ne mint ca sunt sigure? De ce se indarjesc sa generalizeze folosirea acestei tehnologii extrem de vulnerabile?

N-or avea oare oamenii SISTEMULUI posibilitatea s-o faca de la distanta si mai mare? Consider ca da. Mai mult, se doreste implementarea si unei alte tehnologii:

“Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare biometrica a irisului, in urmatorii 10 ani”. Se va incepe EXPERIMENTUL in Mexic?

Astfel, prin cip si/sau identificare biometrica de la distanta, SISTEMUL poate localiza un individ ce si-a oferit pe tava datele odata cu acceptarea documentelor biometrice sau orice altceva cu cip.

Desigur, unii vor zice ceva de genul: „sunt cetatean linistit, platitor de impozite, n-am nimic de ascuns, de ce sa-mi fie frica?”. Pai, majoritatea celor ajunsi in Siberia erau tot oameni linistiti. Cu ce i-a ajutat?

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Trebuie inteles ca cei ce doresc o lume a cipurilor, nu pun bazele celei mai democratice societati ce a existat vreodata pe acest pamant, ci edifica dictatura perfecta. Iar intr-o dictatura nu mai poti zice “sunt linistit, ce au cu mine?”.

Revenind la tema de la inceputul articolului, daca te pot localiza, te pot oare si elimina de la distanta? Consider ca da. Ca sa nu se mai complice cu arestari si lagare. Cum? Printr-un lunetist? Consider ca nu, ci cumva mai “curat”. Ca sa nu bata la ochi. Mergi pe drum si deodata cazi lat si acolo ramai. Un atac cerebral, va fi probabil explicatia oficiala. Si eventual te mai si goleste de organe, ca sa se imbine utilul cu utilul …

E un scenariu de luat in calcul. Desigur, nu vor renunta la prigoana clasica, ce va include arestari si lagare, dar in cazul unora, s-ar putea pune in practica si cele de mai sus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button