X

VIDEO: Hora mare anti – CIP, cu yoghini si alte cele … Sau cum nu trebuie sa facem

http://www.youtube.com/watch?v=AHq8GemUiC4&feature=player_embedded

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Cel de la microfon e un foarte activ yoghin. Urma la microfon un frate ortodox ce nu avea habar ce si cum cu cel dinaintea sa …

   Desigur, majoritatea dintre cei adunati erau crestini ravnitori si plin de bune intentii. Am recunoscut insa si cateva personaje ce folosesc ortodoxia strict ca pe un soi de mijloc in lupta lor impotriva fNOM. Pe cei ce inca nu stiu la ce ma refer, ii rog sa citeasca:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   In acest articol ma voi referi insa strict la vorbitorul inalt si cu coada. Adica la yoghin, caci dintre toate personajele si organizatiile ce se straduie sa faca impreuna cu ortodocsii o hora mare anti cip, cei de la MISA sunt cei mai periculosi, datorita marii rataciri in care se afla.

   Pe unii dintre ceilalti intrusi, cum necum, ii mai poti trezi. Cu adeptii invataturilor indo-tibetane e insa tare greu.

   Barbatul inalt din filmulet, impreuna cu un grupulet de yoghini activi, au ajuns anul trecut chiar pana la manastirea Petru Voda, unde s-au straduit sa se alature ortodocsilor veniti la chemarea parintelui Iustin Parvu. Evident ca batranul stalp al ortodoxiei nu i-a primit.

   Au vorbit insa cu unii parinti de acolo si aceasta doar pentru ca ultimii au incercat sa le explice yoghinilor ca se inchina la aceiasi draci ca si ELITELE. Nu i-au putut lamuri insa. Aceia tot pe a lor o tineau, cum ca important e frontul comun anti – cip si ca la Dumnezeu poti ajunge pe mai multe cai. Nefericitii rataciti …

   N-o mai lungesc cu demonstratii despre yoga = drumul spre iad. Am scris mult in acest blog despre aceasta importanta chestiune.

   Ce vreau insa sa scot in evidenta prin acest articol este riscul mitingurilor anti cip. Aproape sigur vor apare intrusii. Si cei mai activi vor fi desigur yoghinii. Asta e unul din principalele motive pentru care nu promovez astfel de manifestatii.

   Nu avem nevoie de hora mare. Noi trebuie sa ne tinem de ortodoxie. Lucrul amestecat nu-i bun. Si cum miting fara sa se bage si ei in seama nu se poate, consider ca e bine sa renuntam la aceasta formula. Sunt insa multe altele ce le putem face.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button