X

Model de FLUTURAS ANTI-CIP propus analizei cititorilor

   Studiati va rog acest model de fluturas:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

FLUT CIP NOU-1

   E realizat de sora danutza pe baza unui model trimis mie de un alt frate. 

   Ca urmare a articolului APEL CATRE FRATI in legatura cu foile volante si slide show–ul ANTI CIP, mai multi frati si surori au dorit sa faca parte dintr-un colectiv care sa creioneze cateva modele de foi volante, pe care mai apoi sa le supun dezbaterii, iar formele finale sa le promovez pentru a putea fi multiplicate si distribuite de oricine doreste.

   I-am trimis danutzei o listuta cu cei ce au zis ca vor sa ajute. Urma sa-i contacteze pentru a incepe cu totii lucrarea. Dar mi-a zis ca n-a contactat-o nimeni …

   Asta e. Mergem mai departe.

   Asadar, ce parere aveti despre acest model de fluturas? Ce sa mai puna, ce sa mai scoata?

   Oricum, vor fi mai multe tipuri, in functie de publicul tinta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button