X

APEL CATRE FRATI in legatura cu foile volante si slide show–ul ANTI CIP

   A trecut o luna de cand am postat articolele Sa ne gandim la modele de foi volante cu mesaje ANTI-CIP. Apoi sa le multiplicam si sa le distribuim si ANTI CIP: Inca o idee – SLIDE SHOW

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   La rubrica de comentarii a acelor articole, dar si pe e-mail, am primit modele si propuneri de text, dar n-am gasit timpul necesar sa incep un dialog cu fiecare dintre fratii ce mi le-au trimis, pentru a le aduce la o forma cel putin prefinala. Zic prefinala, in ideea ca le-as fi prezentat cititorilor in aceasta forma, spre a-si da mai multi cu parerea pentru formele finale, cele ce vor fi postate si propuse spre copiere, multiplicare si distribuire.

   Deci a trecut o luna si asta nu e bine. Si e doar din vina mea, caci nu mai pot lucra la turatie maxima, din motive pe care unii frati le stiu si nu le mai dezvolt. Atata cat pot, trag tare cu blogul, caci multa vreme nu va mai exista …

   Ca atare, fac un apel catre fratii ce doresc si puna umarul la lucrarea anti cip, sa-mi dea un semn la comentarii sau pe e-mail si sa incropim un colectiv. Imi cer iertare, dar va cer acest ajutor, pentru a aduce materialele cel putin in forma prefinala. Ideea e ca va voi pune in legatura intre voi, cei ce vor raspunde apelului, deci dati un semn doar in cazul in care acceptati sa va dau adresa prin e-mail celorlalti frati. Desigur, nu voi accepta decat dintre comentatorii vechi ce au dovedit ca sunt de buna credinta.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button