X

Comentariul zilei (09.11.2010): Chestiunea CIPULUI si ochiul vartejului de apa

   Iata comentariul cititorului mircea, postat la articolul Spre uluirea caldiceilor si a falsilor luptatori anti sistem: exista frati ce AU REFUZAT BULETINELE DE TIP CARTE DE IDENTITATE … Si nu traiesc in pesteri:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru a ma lamuri pe mine (cu toate ca sint lamurit) am cautat o reprezentare din natura, din lumea fizica, orice, care sa exprime cel mai bine starea de lucruri de azi si de maine.  Si am gasit ca urmatoarea similitudine este cea mai potrivita. Si inca o data m-am mai lamurit.
Virtejul de apa, ca fenomen fizic cred ca e cel mai potrivit pt situatia in care ne aflam. Cu cit esti mai departe de okiul virtejului, cu atit viteza de rotatie e mai mica. Poate nici nu realizezi pericolul, poate kiar iti place ca te duce apa incetisor, inca. Cu cit te apropii de oki, centru, cu atit viteza de rotatie creste, precum si forta cu care esti atras spre centrul virtejului. Iar odata ajuns in oki, esti tras la fund fara nici o sansa. Am coketat si eu cu ideea ca nu e nimic, iei acte biometrice si cind o fi la implant refuzi. Dar exact ca la virtej, cind esti aproape de centrul vitejului, trebui sa depui un efort insutit pt a te opune si a nu fi tras spre oki si apoi spre fund. Si nu poti fi sigur de reusita. Atunci, la momentul implant, va fi iures mare. Acum te poti opune, viteza apei e inca acceptabila pt puterile noastre. Bineinteles ca trebuie un efort continuu pt aceasta. Adica nu hop, si gata. Exact ca la virtej. Trebuie sa stai pe picioarele tale cu un efort continuu. Ce inseamna asta: fara carduri bancare, de fidelitate… fara acte biometrice, fara tv, rugaciune sa ne ajute Dumnezeu sa mergem pe drumul Lui si nu al celuilalt. Diavolul are nevoie de cit mai multe informatii despre noi, pt a ne cunoaste. El pt a ne cunoaste culege info., analizeaza. Lucreaza. Iar cind cunosti, poti controla.
Sa nu-i dam posibilitatea de a ne cunoaste. Doar Dumnezeu ne cunoaste. Apropierea de okiul virtejului cu asta o aseman. Cu cantitatea de informatii care o detine sistemul despre noi. Se face profil psihologic si din ce cumparam, cind si unde, din continut emailuri si din ce vrei si ce nu vrei. Si tare mai cred ca s-or face si cipuri personalizate pt implant, ca tehnica permite. Tu esti mai tare in punctul asta, aici te rezolvam. Pe fiecare sa-l “inmoaie” acolo unde e necesar. Trebuie iesit din lumea asta. Sa nu lasam usa deskisa Diavolului, ci lui Iisus. Caci kiar Iisus spune (citez aproximativ) “Iata, stau la usa si bat. De Ma va auzi cineva si va deskide, Voi intra la el si Voi cina cu el si el cu Mine”.

Toate ideile de mai sus au fost repetate de nenumarate ori pe acest blog. Nu fac decit sa mai repet si eu inca o data.

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze calea!”

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

Comentariul zilei (27.10.2010): De la omul creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, la consumatorul-unealta 

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button