X

Spre uluirea caldiceilor si a falsilor luptatori anti sistem: exista frati ce AU REFUZAT BULETINELE DE TIP CARTE DE IDENTITATE … Si nu traiesc in pesteri

   Sa mai avansam olecuta …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Desigur, deja v-ati obisnuit cu vorbe de genul: “fara card bancar, ramai fara serviciu” sau “fara card de sanatate te vei tavali in chinuri” sau “fara buletin vei sta in pestera”. 

   Ei bine, a venit timpul s-o spunem pe fata: exista frati ce deja traiesc fara card bancar, ba chiar frati ce nici buletin nu au, unii chiar de multa vreme. Si nu doar in Moldova (cum probabil deja ati auzit) ci chiar in Romania. Si sunt printre noi …

   Unii au inceput sa se rupa de sistem relativ de curand, altii de cativa ani. Caci vedeti voi fratilor, multi n-au descoperit cum sta treaba cu SISTEMUL doar dupa ce Romania s-a aliniat in chestiunea pasapoartelor biometrice, ci inainte. Si au inteles ca daca nu refuza chiar si fazele incipiente ale inregimentarii, atunci le va fi cu mult mai dificil pe urma. Asa ca au pornit cu nadejdea in bunul Dumnezeu pe un drum si se straduie sa mearga pe el. Astfel, dupa le-a expirat buletinul de tip carnet, nu l-au mai luat pe cel nou.

   Marii duhovnici au indemnat limpede sa refuzam orice act cu cip. Unii insa au facut deja pasi decisi dinainte. Eu indemn pe toti ceea ce indeamna si stalpii ortodoxiei. Dar nu consider a fi gresit nici refuzul actelor, sa le zic, pre cip.

   Personal cunosc frati precum cei de mai sus, dar am auzit de mult mai multi. Ba chiar unii cititori au marturisit pe acest blog ca au procedat asemenea.

   Ii indemn insa pe toti sa nu dea in public prea multe detalii. Eventual strict atat cat este necesar pentru a da marturie ca se poate. Culmea, trebuie sa ne ferim tocmai de cei ce figureaza a fi in lupta anti cip, dar de fapt sunt doar intrusi. Ei sunt primii care te-ar trada si ar incerca sa-ti faca greutati daca ar afla ca nu ai sau ca nu vei avea documentele obligatorii. Pentru ca existenta unor astfel de frati le contrazice sirul de bau bau –uri pe care le-am insirat la inceputul articolului. Caci din pacate, ei sunt cei ce le-au debitat … Cei ce se bat cu caramida in piept ca sunt platitori de impozite:

A refuza CIPURILE va insemna a nu plati IMPOZITELE … Din acel moment, SISTEMUL va turba si va actiona nemilos, folosind inclusiv puscariile si lagarele

   Si inca o chestie care-i demasca pe acesti intrusi. Sa zicem ca nu te apuci de pe acum cu ruperea de sistem, dar ce hal de marturisitor zici ca esti daca vei accepta tot sirul de acte cu cip? Sa intelegem clar un lucru: vor primi cipul toti cei ce au asociatii sau partide ce cica … lupta impotriva cipului, vaccinarii, avortului, masoneriei, etc. Caci n-au cum altfel, caci altfel nu pot functiona. Feriti-va de acesti mincinosi. Daca vor avea organizatiile legal constituite si dupa implementarea e-Romania si impunerea actelor cu cip, atunci e limpede ce-i cu ei …  

   Desigur, a nu se confunda acestia cu cei ce inteleg si se straduie sa renunte sau sa refuze cipurile dar n-o pot face deodata. E firesc ca este necesar un timp oarecare, sa-i zicem de trecere.

   Deocamdata atat.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button