X

Romania Libera considera chestiunea CIP – BIOMETRIE – SEMNUL FIAREI o bizara teorie a conspiratiei …

   Citez din articolul Cele mai bizare nouă teorii ale conspiraţiei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Codurile de bare, semn al Apocalipsei

   În Apocalipsă este scris: “Şi îi va face pe toţi, pe cei importanţi şi pe cei neînsemnaţi, săraci şi bogaţi, liberi şi deţinuţi, să poarte un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Şi nici un om să nu poată vinde sau cumpăra fără acest semn. Numarul bestiei va fi numărul unui om: 666“.

   Creştinii sunt mai speriaţi ca niciodată şi sunt împotriva încercării de a omogeniza lumea cu implanturile comerciale: coduri de bare în frunte sau pe mână, create să faciliteze comerţul. Aceste implanturi nu au apărut încă, dar teoria conspiraţiei susţine că mai este foarte puţin până când codurile de bare de pe produse vor dispărea şi fiecare persoană va avea, fie că doreşte sau nu, un cod unic, care va fi scanat direct din corpul acelui individ.

   Această teorie merge chiar mai departe, susţinând că aceste coduri de pe ambalaje, carduri de credit sau cecuri personale ascund în secret un număr 666. Teoria este adesea coroborată, într-un mod neplauzibil, cu faptul că aceste coduri de bare au apărut abia după 1947, acelaşi an în care evreii au obţinut în sfârşit un loc pe care îl puteau numi “acasă”. Potrivit teoriei, Bernard Silver, inventatorul codurilor, a fost ajutat de forţe supranaturale: cel care i-a sugerat ideea, preşedintele unui lanţ local de magazine, ar fi fost de fapt Satana.

   Comentariu saccsiv:

   Fragmentul de mai sus din RL este incadrabil in aceeasi categorie cu Bucuria conspiraţioniştilor: Comisia Trilaterală, la Bucureşti (tot din RL), despre care am scris la:

COMISIA TRILATERALA la Bucuresti – prima zi. Hal de articol in Romania Libera…

   Este o incercare de bagatelizare a unei mega probleme cu care se confrunta actualmente omenirea, plina cu „argumente” pe care doar cei dati cu smirghel pe creieri le pot accepta. In cazul in care vreunul dintre acestia citeste acest articol, il rog sa studieze articolul Cu japca, dar Afganistanul intra si el in randul lumii: Armata SUA colecteaza date biometrice in Afganistan. Carduri de identificare biometrica pentru intreaga populatie pana 2013, apoi toate articolele indicate acolo.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button