X

ANTI CIP: Inca o idee – SLIDE SHOW

   Iata comentariul cititorului acadennis postat la articolul Sa ne gandim la modele de foi volante cu mesaje ANTI-CIP. Apoi sa le multiplicam si sa le distribuim:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O idee

Daca noi vedem util internetul, atunci putem sa-l folosim in favoarea noastra.
Realizam cum spune leo, un spot publicitar anticip, bine realizat, dar difuzat pe internet(este gratuit) – [si aici(pe internet) trebuie sa vedem unde-l punem ca sa fie vazut de cat de multi oameni], deasemenea putem sa-l trimitem la biserici, presa, companii si alte organizatii, si chiar in email la particulari, cred ca este una dintre solutii.

Deasemenea in fiecare localitate din Romania postate afise despre aceasta campanie in punctele cheie ale acelei localitati.

   Comentariu saccsiv:

   Consider ca o idee este si Slide show:

http://en.wikipedia.org/wiki/Slideshow

   Desigur, multi dintre noi am primit asa ceva pe e-mail. In general sunt rataciri, un soi de otrava bagata in prajiturele. Pe un fond muzical „linistit”, cu imagini superbe, apar tot felul de masaje scrise.

   N-am vazut inca ceva anti cip, dar cred ca ar avea efect, daca sunt bine realizate.

   Legat de tema foilor volante, am primit multe sugestii, atat la rubrica de comentarii, cat si pe e-mail. Mai las sa treaca saptamana asta, sa vad ce idei mai apar, apoi de saptamana viitoare postez cateva variante, sa le zic prefinale. In functie de parerile voastre le voi mai slefui si pe acelea, urmand apoi sa postez variantele finale, pe care cine va voi le va putea copia, multiplica si distribui.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button