X

Sa ne gandim la modele de foi volante cu mesaje ANTI-CIP. Apoi sa le multiplicam si sa le distribuim

   Iata comentariul cititorului abc, postat la articolul ANTI-CIP: Simpozionul, petitia sau mitingul sunt departe de a fi suficiente.  Ba chiar pot dauna …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

avem nevoie de un text bine conturat si concentrat despre pericolul cipului din documente ca sa poata trezi oameni la toate nivelele de pregatire si apoi sa incepem o ampla distributie stradala a acestor pliante dar nu mai mult de jumate de pagina caci oamenii sunt comozi si nu au prea mult timp sa citeasca ,, cum suntem bombardati cu reclame la ori ce market am putea si noi sa facem acelas lucru ,, eu sunt dispus sa multiplic si sa distribui dar e nevoie de text .. Doamne ajuta !!

   Am primit mesaje asemanatoare de la mai multi cititori si consider ca trebuie abordata foarte in serios si aceasta tema. N-am vazut inca materiale de acest gen de cand SISTEMUL ne-a anuntat ca demareaza rapid si in forta actiunea eRomania, buletine si carduri de sanatate cu cip. Probabil ca totusi exista sau unii lucreaza deja la ele.

   Ei bine, sa ne gandim si noi: ce scriem pe ele si cum sa procedam. Acesta e motivul pentru care am postat acest articol.

   Consider ca intr-adevar textul trebuie sa fie scurt dar sa aiba si 1-2-3 foto color expresive.

   Ma gandesc insa si la CD-uri. Desigur, una e sa multiplici 100 de fluturasi si alta e sa multiplici 100 de CD-uri, care costa mult mai scump. Insa, fiecare dupa puteri: luna asta cineva poate doar 10, luna viitoare poate 100, iar vreodata poate 1 000. Astept sugestii: ce anume sa cuprinda un CD sau DVD.

   Revenind la foile volante, consider ca va fi nevoie de vreo 3 variante de text, in functie de publicul tinta. Caci daca le distribuim in biserici, este evident ca putem scrie clar de semnul fiarei 666 si de mesajul marilor duhovnici. Daca insa le distribuim in alte medii, trebuie vorbit mai pe limba lor de incepatori. Desigur, incepator nu inseamna neaparat incult, deci pentru ei trebuie cel putin doua tipuri de text: pentru cei cu carte multa si pentru cei cu mai putina.

   Astept sugestii si legat de fluturasi. Ganditi-va la texte si postati-le aici, ca sa le vada cat mai multi si sa ne putem da cu presupusul. Dupa ce stabilim care vor fi formele finale, le postez in articole separate, astfel incat cine vrea, le poate copia, multiplica si imprastia.

   Unul din 10, dintre cei ce deja cunosc in mare cum sta treaba, daca va fi astfel determinat sa multiplice si el, e bine. Unul din 100 de adormiti, daca se trezeste prin astfel de materiale, este foarte bine. Unul din 1000 de adormiti, care nu doar se trezeste, dar se si implica la randul sau in miscarea anti cip, este exceptional.

   Noi sa ne facem datoria si sa nu uitam ca bunul Dumnezeu lucreaza.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button