X

ANTI-CIP: Simpozionul, petitia sau mitingul sunt departe de a fi suficiente. Ba chiar pot dauna …

   Si pot dauna aproape sigur in cazul mitingurilor, sa le zicem normale, adica cele ce au loc la chemarea celor ce actualmente militeaza impotriva cipurilor. In primul rand deoarece se strang putini oameni. Si atunci nu atrag atentia. Mai rau, se poate intampla sa fie prezentate in mass media precum niste adunaturi de ciudati. Si dupa ce ca vor fi putini, adunarile vor fi si infiltrate de cei ce n-au in mod real nici o treaba cu ortodoxia, ci doar o folosesc ca pe o umbrela.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Singurul care poate determina iesirea a zeci de mii de oameni la un miting anti cip, este parintele Iustin Parvu. Dar cu conditia sa fie din timp promovata o asemenea chemare. O fi bine insa? Sa nu uitam ca se doreste aprinderea oricarui butoi cu pulbere, de natura sa produca revoltele necesare SISTEMULUI pentru instaurarea lumii noi. Nu intru in detalii acum, dar cititi va rog:

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

   Si oricum, un miting, oricat de mare ar fi el si teoretic presupus fara intrusi, nu-i va determina pe guvernanti sa-si schimbe planul. Cum nu s-a realizat nimic nici cu cele un milion de semnaturi …

   Petitia, sa-i zicem la fel, normala, cu atat mai putin rezolva ceva. Insa, daca o atitudine scrisa ar veni din partea unui ierarh, atunci s-ar schimba datele problemei. Nu ca guvernati sa zice: “Iertare”. Ci pentru ca s-ar destepta multi crestini.

   Simpozionul e bunicel, dar fara un foarte mare folos, caci vor vorbi intre ei cei anti cip. Si eventual vor descoperi idei asupra carora nu cad toti de comun acord …

   Se poate totusi face ceva? Desigur.

   Exista o vorba: “Singurul lucru pe care omenirea l-a invatat din istorie e ca nu a invatat nimic din istorie”. Trist de adevarat … Exceptiile sunt ELITELE si cativa altii.

   Ei bine, noi sa nu facem la fel, adica sa ne straduim sa pricepem ceva din trecut sau macar sa repetam ceea ce s-a facut bun si a avut rezultate. Si aduc aminte aici de campania anti vaccinare. Ea a avut succes in cazul Gardasil anti cancer de col uterin si a avut rezultate satisfacatoare in cazul gripei porcine. Asta in conditiile in care tabara pro vaccinare a beneficiat de sume nelimitate, mass-media, reprezentanti ai guvernului, etc. Nu s-a rezolvat insa ceva prin mitinguri sau petitii, ci prin informare.

   Asa trebuie sa facem si acum, fratilor. Care prin conferinte, care prin bloguri, care prin postari in rubrica de comentarii a ziarelor on-line, care prin fluturasi, din gura in gura sau ce idei bune va mai vin. Cine mai are acces pe la emisiuni in mass-media, sa profite din plin si sa zica fara frica ceea ce are de spus. Chiar daca alta data nu vor mai fi invitati. Fiecare dintre cei ce au o functie cat de cat, sa profite si sa iasa la rampa, chiar daca va ramane apoi fara acea functie. Sa nu se iluzioneze nimeni ca tacand, va lucra cine stie cand din interior, caci nu mai e timp. E deja sfarsitul lui octombrie si de la anul incepe tambalaul din plin. Trebuie vorbit sau mai bine spus, trebuie strigat ca sa auda cat mai multi. Trebuie efectiv creata o miscare, dar nu una de tip organizatie, ci mai degraba un puternic curent de opinie. 

   Poporul trebuie sa afle ca cipurile nu sunt bune si ca trebuie refuzate. Un miting cu 10 000 sau 100 000 sau chiar 1 000 000 de participanti, nu va determina guvernarea sa schimbe ceva. Dar daca un milion refuza cardul bancar sau cel de sanatate sau pasaportul biometric sau buletinul cu cip, atunci SISTEMUL se va clatina zdravan. El va continua actiunea, caci asa doresc PAPUSARII, insa nu-i va pica deloc bine ca ii scapa din mana un numar mare de oameni. Si zvonul se propaga cel mai iute iar la cei un milion se vor alatura altii si altii. Aceasta e adevarata lovitura ce le-o putem da ELITELOR. Dar asta este in secundar, caci nu trebuie sa refuzam cipurile doar ca sa lovim SISTEMUL, ci trebuie s-o facem in primul rand pentru noi.

   Ca sa ajungem insa aici, trebuie sa fim uniti. Si nu ca acum cateva luni, cand s-au trezit niste unii sa promoveze ideea ca cipurile nu sunt tocmai atat de rele si a le refuza inseamna schisma si trait in pesteri.

   Mai mult, formatorii de opinie, trebuie sa fie ei insisi un exemplu, sa fie primii care sa le refuze. Din pacate cunosc multi, mai ales dintre cei cu solutii lumesti in cap, care au ba pasaport, ba gramezi de carduri. Dar e firesc la acestia, caci folosesc ortodoxia si lupta ani cip strict ca o umbrela, idealul lor fiind acela de a inlocui actualele ELITE cu ei insisi. Ei nici nu viseaza ca vremurile apocaliptice bat la usi si se iluzioneaza ca vor schimba actuala stare de lucruri. Si astfel, constienti (intrusii) sau inconstienti, pun umarul la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Iar acestia cu solutii strict lumesti in cap, nu se vor limita doar la acele acte cu cip, ci vor lua si buletinele, se vor integra si in eRomania si vor face exact tot ceea ce SISTEMUL le cere, deoarece ei nu vad cum altfel sa procedeze, fiind inregimentati fie in partidulete, fie in organizatii, asociatii si alte cele cica de lupta impotriva … SISTEMULUI.

   In concluzie: INFORMARE. Si ca sa reusim, trebuie sa-i cerem ajutorul bunului Dumnezeu, caci fara El nimic nu putem face.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button