X

Microcipurile din animale cauzeaza cancer

   Citez din articolul Animal microchips linked to causing cancer:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Multi veterinari le recomanda si majoritatea adaposturilor pentru animale le solicita. Microcipuri de identificare, injectate in gatul pisicilor si cainilor, sunt promovate ca fiind folositoare in gasirea animalelor ratacite pentru ca dispozitivele inregistreaza informatii despre stapan precum si date medicale.Dar sunt microcipurile sigure? Un nou proces impotriva Merck & Co., Inc., producator al microcipului pentru animale HomeAgain, spune ca nu, atragand atentia ca ele  pot cauza aparitia cancerului la animale.
   Aparand la www.ChipMeNot.org, un website creat cu scopul de a trezi atentia in privinta raului provocat de microcipuri animalelor, procesul afirma ca microcipurile HomeAgain pentru animale de companie provoaca acestora tumori cancerigene. Conform procesului, pisica inculpatului a facut cancer dupa ce a primit un implant cu cip si potrivit stirilor si alte animale au facut cancer dupa ce li s-a introdus un cip.

   „Pornind de la numarul alarmant de cazuri de cancer rezultat din introducerea unui cip in organism , prevad ca acest proces este doar o mica parte din ceea ce are loc la momentul actual in industria micro cipurilor” a afirmat Dr Katherine Albrecht, avocat al consumatorului si expert in efectele secundare ale microciourilor implantabile. „Merck si organizatiile care sustin cip-uirea animalelor de companie ar trebui sa ia acest proces in serios si sa inceapa sa-i avertizeze pe stapanii animalelor de companie de pericolul cancerului provocat de micro cipuri.”

   Potrivit U.S. Food and Drug Administration, potentialele riscuri de sanatate asociate cu microcipurile implantabile includ „reactia adversa a tesutului”. Conform datelor Asociatiei Veterinare Britanice, aceasta include „dilatare/umflare”, infectii”, „abcese” si „tumori”. 
   Albrecht a prezentat o lucrare pe subiectul „Tumori provocate de microcipuri implantate in caini si rozatoare de laborator: O revizuire a Literaturii1990-2006” (http://www.chipmenot.org/pdfs/P074.pdf) la conferinta din Iunie tinuta la Institutul Inginerilor in Electrica si Electronica care documenteaza procesul de crestere a numarului de animale lezate de micro cipuri. La ora actuala, nu exista o sursa de inmagazinare a informatiilor despre efectele adverse asociate cu microcipurile in SUA dar organizatia Albrecht, CASPIAN, se coupa de umplerea acestui gol, adunand astfel de informatii si apoi distribuindu-le publicului.

   Pentru a afla mai multe despre  pericolul microcipurilor la animale, vizitati www.ChipMeNot.org

   Surse ale acestei relatari includ:  

http://www.chipmenot.org/mercksued.htm

   Cititi va rog si:

Cele mai importante succese ale Europei: CIPUL RFID implantat pentru a putea calatori cu animalele de companie …

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button