X

Mugur Vasiliu: “CRUCEA DE IDENTITATE”

   A reapărut problema cărţilor de identitate, problema cipurilor.  De data asta fără prea multă vorbă se vor introduce cărţile de identitate cu cip, ca etapă premergătoare a introducerii cipurilor în corpul omenesc – adică pe mâna dreaptă sau în frunte, aşa cum scrie şi la cartea Apocalipsei. Cei care iau atitudine sunt consideraţi retrograzi sau fanatici religios sau – şi mai frecvent – nişte înapoiaţi. Motivul pentru care se desfăşoară această forţă imensă, la nivel planetar, este identitatea – siguranţa? – fiecăruia dintre noi: în faţa terorismului şi în faţa bolilor. Este incredibil cum poate cineva să emită asemenea aberaţii. Credibil sau nu, lucrurile sunt în curs, iar cei care conduc lumea îşi arată îngrijorarea şi nu vor să renunţe de loc la această operaţiune de „salvare a omenirii”! În realitate ceea ce se petrece este o uriaşă operaţiune de înregimentare şi subjugare a omenirii de către o organizaţie care şi-a întins tentaculele în întrega lume pe care o domină prin înrobire economico financiară. Aceasta pe scurt. Sigur că ceea ce citiţi poartă un nume – pe care l-au transformat cu mijloacele mass media, într-un stigmat: „teoria conspiraţiei”; adică, nişte „oameni nebuni” „îşi imaginează” că există asemenea „scenarii” şi „panichează” lumea. Că ar fi o teorie este un lucru clar, fiindcă altfel nu am fi putut să scriem ceea ce am scris mai sus; problema este că aceasta are acoperire în realitate: de câteva sute de ani se desfăşoară în faţa noastră.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Acest fenomen a fost consemnat în nenumărate rânduri, în cursul acestor ultime secole. Una din funcţiile fundamentale ale tuturor mijloacelor de transmitere a mesajelor până la noi – de la ziar şi până la reclamă – este tocmai ascunderea acestui adevăr prin distragerea atenţiei cu evenimente de o importanţă discutabilă

   Cititi va rog articolul integral la:
CRUCEA DE IDENTITATE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button