X

Banca Românească introduce cardurile cu CIP

   Citez din articolul Banca Românească introduce cardurile cu CIP:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Banca Românească a introdus emiterea de carduri prevăzute cu CIP, atât sub sigla VISA, cât şi MasterCard pentru a îmbunătăți siguranța tranzacțiilor efectuate de către clienți. 

   În plus, toate cardurile emise vor avea o nouă înfăţisare, banca adoptând cu această ocazie un design unitar.

   Cardurile cu bandă magnetică aflate în posesia clienţilor vor continua să funcţioneze normal pe toată perioada de valabilitate, urmând ca la momentul renînnoirii/ înlocuirii acestora, clienţii să primească un card de tip nou, cu CIP. 

   Banca Românească dispune în prezent de un număr total de 161 de ATM-uri şi 146 de sucursale,  distribuite în toate oraşele importante ale ţării.

   SURSA: Banca Românească

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE