X

SA VERIFICAM INFORMATIA: Parintele Nichita si obstea manastirii Brancoveni au plecat, DE TOT, in Grecia din cauza pozitiei lor anti-cip

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez din articolul Parintele Nichita si obstea manastirii Brancoveni au plecat, DE TOT, in Grecia din cauza pozitiei lor anti-cip

   Am primit informatiile de mai jos prin email si va rugam sa ne ajutati sa stabilim veridicitatea lor.  Credem ca este un lucru foarte grav daca se ajunge la astfel de solutii, intrucat cei ce au o pozitie anti-cip sunt din ce in ce mai putini.

   Parintele Nichita de la manastirea Brancoveni, jud. Olt si-a luat oastea (cifra oficiala nu se stie inca, dar se vorbeste despre 50 de maicute) si in puterea noptii de vineri spre sambata au plecat cu totii cu un autocar intr-o insula din Grecia unde pot duce mai departe lupta pentru mantuirea sufletelor, fara a isi pierde, sau mai bine spus vinde LIBERTATEA. Ce poate face un mare duhovnic sa isi paraseasca credinciosii si sa dispara fara a instiinta pe nimeni? Se vorbeste despre conferinte si atitudini publice in care parintele Nichita lua pozitie inflexibil pentru apararea libertatii omului spre ingradirea careia nu intervine Dumnezeu, dar intervine clerul bisericesc de la cel mai inalt nivel, oferind fara frica numele celor responsabili in frunte cu actualul patriarh. Este vorba bineinteles despre girarea tacita a implementarii cipurilor in actele de identitate.Verba volant, si vorbele ajung si la urechile noastre. Vorbe privind intrigi din interiorul manastirii incepand cu maica stareta, ce incearca acum sa diminueze amploarea celui mai grav incident monahal din istoria post-decembrista, aruncand vina in spatele parintelui Nichita ce nu mai poate replica acum.

   Imaginatia fiecaruia dintre noi este libera sa alerge in cautarea raspunsului. Ce presiuni (si de catre cine aplicate) pot face un duhovnic al neamului sa se refugieze in alt stat. Ce amenintari (si de catre cine indeplinite) au condus la organizarea plecarii in taina, semanad mai mult a evadare. Ne face sa ne gandim la incercarea de asasinare a parintelui Iustin Parvu, ne face sa ne gandim la parintele Corogean si cazul Tanacu. Ne face sa ne gandim ca am pierdut un pastor si ce sansa mai are turma in fata lupilor ce l-au alungat? Lupii ce nu ne vor carnea sau pielea, ci singurul lucru ce nu se poate fura, dar se poate vinde: sufletul… Plecarea parintelui Nichita este o mare pierde pentru neamul nostru romanesc si credinta noastra ortodoxa.

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum am spus in titlu, rog pe cei ce cunosc mai multe, sa ne informeze.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button