X

Studiu de piata: Tinerii vor să folosească TELEFONUL MOBIL PENTRU PLATI

   Citez din articolul Tinerii vor să folosească telefonul mobil pe post de portofel:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Rezultatele unui studiu de piaţă arată că populaţia tânără este pregătită să îşi folosească telefonul mobil pe post de portofel. 

   Consumatorii confirmă interesul crescut pentru folosirea telefonului mobil pe post de portofel conform unui recent studiu de piaţă contractat de Alcatel-Lucent.  Aceste rezultate sunt parte a unui studiu de piaţă referitor la interesul faţă de un “serviciu de portofel mobil” având ca public ţintă populaţia tânără. Studiul întreprins de Alcatel-Lucent pe o perioadă de două săptămâni în vara acestui an în rândul membrilor Youth Lab, a indicat faptul că 81% dintre aceştia sunt foarte interesaţi de un astfel de serviciu, iar 89% ar fi dispuşi să plătească o taxă lunară pentru un astfel de serviciu.

   Două sute douăzeci şi şase de membri ai Zouth Lab din 10 ţări diferite (incluzând Spania, Brazilia, Franţa, Statele Unite, Marea Britanie, China, Mexic, Germania, Italia şi Japonia) – mulţi dintre aceştia folosind deja telefonul mobil pentru a plăti pentru mici servicii, cum ar fi descărcarea unor noi sonerii pentru telefoanele mobile – au oferit o nouă perspectivă în ceea ce priveşte interesul pentru un serviciu de portofel mobil. Cele mai însemnate rezultate ale studiului se referă la interesul utilizatorilor pentru diferite tipuri de aplicaţii şi posibilitatea ca aceste aplicaţii să reducă timpul necesar anumitor operaţiuni.

   Una dintre cele mai interesante opţiuni din punctul de vedere al respondenţilor la studiu a fost: “cumpără un bilet la film fără să stai la coadă”. 75% au fost interesaţi de “cupoane de reduceri disponibile într-o anumită locaţie” şi “cupoane de reduceri în baza profilului utilizatorului”.

   Cele mai interesante trei aplicaţii cu un interes de peste 85% au fost:

· Verificarea în timp real a soldului şi tranzacţiilor efectuate cu portofelul mobil
· Plata pentru transportul în comun cu telefonul mobil
· Primirea biletelor electronice.

   În cadrul acestui studiu, serviciu de portofel mobil a fost descris astfel:  “Nu mai e nevoie să porţi tot timpul asupra ta toate mijloacele de plată sau cardurile pe care le ai de obicei în portofel, toate plăţile putând fi efectuate prin intermediul telefonului mobil. Vei putea să faci plăţi sau orice fel de achiziţii în siguranţă folosindu-te doar de telefonul mobil.  Telefonul mobil poate fi conectat cu cardul de credit, cu contul bancar şi/sau cu factura telefonică. Cardurile de loialitate, cupoanele de reduceri, ofertele speciale, cardurile cadou, toate pot fi depozitate în telefonul tău mobil.

   Telefonul mobil poate chiar să înlocuiască un card de acces sau un card de membru. Poţi să îţi verifici chiar şi situaţia contului bancar, a cecurilor, a cardului de credit, a punctelor bonus sau de loialitate, toate doar cu ajutorul telefonului tău mobil”.

   “Nevoile utilizatorului diferă în funcţie de ţara sau piaţa în care se află, de aceea oferta Alcatel-Lucent de “Serviciul de portofel mobil” (Mobile Wallet Service – MWS) este extrem de flexibilă şi se poate adapta atât în pieţele emergente, cât şi în pieţele mature” susţine Toon Coppens, Director Marketing de Produs pentru Alcatel-Lucent Mobile Wallet Service.

   “MWS este o soluţie la cheie pentru operatorii de telefonie mobilă care vor putea oferi clienţilor lor plăţi mobile şi programe de marketing, inclusiv plăţi către alte persoane, oferte speciale personalizate şi servicii de m-commerce (comerţ pe telefonul mobil).

   Comentariu saccsiv:

   Daca sunt atat de incantati sa plateasca niste chestii cu telefonul mobil, desigur ca vor fi si mai incantati sa poata plati orice cu un singur document (ce va tine loc si de buletin si de pasaport si de card bancar si de carnet auto si de card de sanatate, etc.)

   Uite asa se face treaba: sistematic, pe etape. Totul din iubire de oameni …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button