X

Cele mai importante succese ale Europei: CIPUL RFID implantat pentru a putea calatori cu animalele de companie …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata ce putem citi la EUROPA – 50 de porţi spre viitor Cele mai importante succese ale Europei:

   Animalele de companie

   Vacanţele în străinătate însemnau lăsarea în urmă a unui important membru al familiei: animalul de companie! Dar, datorită paşaportului european pentru animalele de companie, „cel mai bun prieten al omului” se poate bucura acum de întreaga Europă.

   Începând cu 2004, paşaportul european pentru animalele de companie a simplificat călătoria animalelor de companie împreună cu stăpânii lor în Europa. Nu doar pisicile şi câinii pot obţine un paşaport; ci şi dihorii domestici! Procedurile sunt simple: înainte de plecarea în vacanţă, stăpânii îşi duc animalul de companie la veterinar pentru a obţine un paşaport care descrie în detaliu vaccinările efectuate şi orice alt tratament medical semnificativ aplicat animalului.

   Tatuaj sau „cip”

   Pe lângă paşaport, toate animalele de companie călătoare vor avea nevoie de ceva permanent pentru a fi identificate indiferent de destinaţia lor. Elementul de identificare poate fi un cod tatuat pe pielea animalului sau un microcip (un dispozitiv electronic, ce poate fi „citit” de un aparat) introdus sub piele. În viitor, microcipul poate rămâne singura modalitate de identificare.

   Astfel, dacă europenii doresc să-şi scoată animalele de companie la o plimbare în vacanţă, acum o pot face, datorită paşaportului pentru animalele de companie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button