X

Comentariul zilei (15.09.2010): SIMBOLUL de pe PASAPOARTELE BIOMETRICE este un ochi intr-un dreptunghi?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata comentariul cititorului acadennis, postat la articolul PERVERSIUNILE SEXUALE sunt mari pacate … Educatia sexuala ne invata ca multe dintre ele sunt cat se poate de normale:

Off topic

Saccsive – un motiv de ingrijorare este semnul care apare pe noile pasapoarte RFID, un ochi intr-un dreptunghi, si este in aproape toate pasapoartele din lume nu numai din Europa, dar si America, Rusia sau Asia. De parca profetia din Biblie i-a din ce in ce mai mare amploare.

Pe wikipedia este o baza de date referitoare la noile e-passport co fotografii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport

Am atasat deasemenea link-uri cu fotografii ale noilor pasapoarte biometrice din EU, USA, Asia, Rusia, etc. – infricosator.

http://www.youtube.com/watch?v=x9ArHUvBB1w&feature=player_embedded

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button