X

Nu era bine ca in actiunea anti CIP sa fim la fel de uniti precum in actiunea anti vaccin GARDASIL? Era bine si tocmai de aceea nu suntem uniti …

   Dupa cum desigur va amintiti, de actiunea SISTEMULUI de vaccinare cu Gardasil s-a cam ales praful datorita eforturilor blogurilor, a celor ce tineau conferinte, a celor ce raspandeau fluturasi.  Cu toata stradania lor din mass-media, cu toti banii lor, nu le-a iesit precum doreau. Desigur, dupa acea infrangere, slugoii ELITELOR nu s-au lasat, insa acea victorie a celor saraci si mici o consider remarcabila.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   In acest articol voi incerca sa fac o paralela intre campania anti vaccinare si cea anti cip.

   Lupta impotriva cipurilor incepuse excelent, dupa mesajul parintelui Iustin Parvu de acum peste un an si jumatate. Se crease o miscare de amploare: de la bloguri si blogulete si pana la aparitii in mass-media. Fiecare scria sau vorbea dupa puterile sale, dar o facea. Din nefericire, ceva insa s-a intamplat:

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …

   Totusi, se parea ca in mentalul multor oameni un lucru era clar: Cipurile nu sunt bune. CIPURILE TREBUIE REFUZATE. Iata insa ca dupa ce SISTEMUL a anuntat urmatoarea sa importanta miscare (A INCEPUT: De la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP, un buletin biometric cu amprente.) o lovitura cumplita a venit dintr-o zona, pentru mine, neasteptata: razboi intru cuvant si parintele Mihail Stanciu. Am scris amplu despre actiunea lor in articolele:

Intrebare fundamentala catre fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT: luam sau nu luam CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP?

Intrebari la care cei de la RAZBOI INTRU CUVANT TREBUIE SA RASPUNDA

Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam?

   Ei nu spun pe fata: „luati-le”, ci ii ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu fie luate, invata ca nu e lepadare, ca trebuie analizat de la caz la caz, ca parintele Paisie n-a avertizat despre ele, ca se ajunge la schisma, etc.

   Este incredibil de exemplu cum parintele Mihail, ce acum un an jumatate avea un discurs anti SISTEM (AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem”) acum ii numeste „bloggeri isterici” pe cei ce au ramas pe pozitii si invata ca „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului”:

Despre MUCENICIE. Pomenirea Sfintilor Adrian si Natalia, sotia sa. De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

   Pai, exact prin „informarea la zi a invaziei răului” multi s-au trezit, au inteles ce se petrece in jur, au aflat cine a declansat criza si ce se urmareste, care a fost scopul actiunii 11.09.2001, cum se pregateste razboiul mondial si marile revolte, care sunt etapele instaurarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, cum se indobitoceste populatia prin muzica si filme, care e agenda anti crestina a ELITELOR, cine e in spatele promovarii avorturilor si a homosexualitatii, care este istoricul UE, Bancii Mondiale, FMI, ONU si care este scopul acestor instrumente, cum functioneaza sistemul financiar bancar, otravirea populatiei, vaccinarile, etc.

   Prin „informarea la zi a invaziei răului” un numar din ce in ce mai mare de oameni au descoperit piesele uriasului puzzle si punandu-le pe fiecare la locul lor, au inceput sa perceapa care e sinistra imagine totala a SISTEMULUI, cum se leaga lucrurile intre ele, cum functioneaza masinaria.

   Chestiunea cipurilor este doar una dintre piese, printre cele mai importante, insa strans incorporata in odiosul angrenaj. Nu poti vorbi de ea fara a aminti de celelalte si nici invers. Sunt un corp unitar. Fiecare astfel de piesa este o actiune a mereu acelorasi ELITE, dar despre asta nu-ti dai seama daca nu studiezi SISTEMUL. Si asta fac blogurile „isterice”: studiaza si mai apoi informeaza.

   Si mai grav este insa ca razboinicii si acel parinte ignora spusele marilor duhovnici:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Sau le distorsioneaza mesajul:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

   Pana la aceasta lovitura lucrurile erau oarecum clare: cei ce linisteau populatia ca cipurile nu reprezinta vreun pericol, erau de cele mai multe ori si pro celelalte actiuni ale SISTEMULUI. Acum insa multe s-au amestecat. Si cat de curand ne vom intreba cand vom intalni pe cate cineva ce ne linisteste ca cipurile nu sunt o problema: asta din ce tabara o fi?

   Cand ajungi sa faci o concesie uneia dintre cele mai importante actiuni a ELITELOR, cea a cipurilor, cum vei putea masura cu o alta masura celelalte actiuni?

   Cum ar fi sa incepem sa spunem ca si vaccinurile pot fi uneori bune si ca trebuie analizat daca le facem sau nu, de la caz la caz? Sau avorturile? Sau muzica, filmele, cluburile si toate cele enumerate de mine ceva mai sus? Ar fi rau si sper ca nu se va ajunge si acolo. Insa cum poti masura cu doua masuri? Cum poti face concesii la ceva foarte grav, tu, cel ce esti foarte neingaduitor cu celelalte? Sau poate nu esti tocmai atat de neingaduitor …

   Scriu cu tristete aceste randuri si cred ca este penultimul articol in care mai am ceva de spus despre razboinici sau parintele Mihail. Voi mai posta o analiza a unei extrem de smintitoare teorii a primilor, cum ca antihrsitul se va lupta (sau doar se va preface) impotriva cipurilor. Si pe urma cam gata. Ceea ce era de priceput, consider ca s-a priceput.

   Scriu cu tristete, deoarece atitudinea lor ii face si pe altii sa se suceasca, dintre cei ce initial luptau impotriva cipurilor. Cu tristete, pentru ca vor ajunge sa se prinda in hora tocmai cu cei impotriva carora pana nu demult se luptau. Cu tristete, deoarece daca eram uniti, precum am fost in cazul vaccinarii, efectele nu puteau fi decat benefice. Probabil SISTEMUL nu s-ar fi intors din drumul sau, dar cu siguranta ca ar fi avut probleme, caci una e sa te confrunti cu sute de mii (sau chiar mai multi) de cetateni ce refuza buletinele si alta e sa fie cu mult mai putini. Caci, daca actiunea comuna ar fi continuat, indubitabil se trezeau din ce in ce mai multi. Acum insa si dintre cei treziti, multi se vor culca la loc.

   Sa ne rugam, fratilor, caci fara bunul Dumnezeu, nimic nu putem face. Cei ce am ramas a informa populatia despre cip si intregul SISTEM, datori suntem sa continuam. Si Dumnezeu va lucra. Si poate, daca unii acum se clatina sau cad, multi altii se vor trezi si le vor lua locul. Caci, nu-i asa, mulţi dintre cei dintâi vor fi pe urmă, şi din cei de pe urmă întâi. 

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button