X

Mesajele „teologilor” ce-l atacau in ianuarie 2009 pe parintele Iustin Parvu, le regasim azi ghiciti unde?

   Iata ce se putea citi in articolul Stareţul unei mănăstiri din Neamţ spune că diavolul s-a ascuns în paşaport, din 15 Ian 2009, postat in Cotidianul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Viziunea apocaliptică a stareţului Mănăstirii Petru Vodă pare să nu fie împărtăşită şi de conducerea Bisericii Ortodoxe Române.  Aceasta susţine, prin vocea purtătorului său de cuvânt, părintele Constantin Stoica, că părintele Justin Pârvu vede pericole imaginare. “Credinţa adevărată înseamnă echilibru şi nu habotnicie, nu a vedea pericole acolo unde ele nu există”, a declarat acesta pentru cotidianul.ro.
   La rândul său, teologul clujean Radu Preda susţine că demersul părintelui Pârvu reprezintă o “lectură superficială a semnelor vremurilor”. “Sfinţenia sau salvarea nu stă în aceste cipuri. Cu sau fără ele, România e deja într-o criză adâncă. Astfel de apeluri creează confuzie, nu văd pericolul real”, a declarat pentru cotidianul.ro Preda.

   Comentariu saccsiv:

   Recunoasteti ideile de mai sus in discursul celor ce pana mai ieri erau de aceeasi parte a baricadei cu cei de indemnau sa nu fie luate actele cu cip? Ei cica nu indeamna sa fie luate, dar folosind exact aceleasi „argumente” cu ale unora ca Constantin Stoica sau Radu Preda, atunci cand ii ataca furibund pe cei ce inca au ramas pe pozitii, cum credeti ca se traduce din romana in romana?

   Ce mesaj transmit ei cititorilor lor?

   Cititi va rog si:

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam? 

Despre MUCENICIE. Pomenirea Sfintilor Adrian si Natalia, sotia sa. De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button