X

Comentariul zilei (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

   Iata comentariul cititorului gabriel postat la articolul Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antihristul ne recunoaste utilizand tehnologia, Dumnezeu folosind Sfantul Botez.. Si Sfantul Botez este metoda de identificare.Si fertilizarea in vitro este metoda de nastere.Dar este antihristica. De ce? pentru ca este tehnologica si deci artificiala.Atunci cand Mantuitorul a fost intrebat daca e bine sa se plateaca bir cezarului, a cerut sa i se aduca BANUL cu care se platea birul. Si i s-a adus un DINAR.. Apoi a intrebat a cui este chipul si inscrisul de pe ban. Si i s-a raspuns : al cezarului.LA SFARSIT DA URMATOAREA PORUNCA :sa se dea cezarului ce e al cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu!
daca se va face totul electronic, fara bani lichizi, vom plati cu ajutorul cartii de identitate electronice, ce reprezinta BANUL de mai sus. Deci a cui va fi chipul si inscrisul de pe”noul ban”?BINEINTELES CA AL NOSTRU.. Noi stim ca, suntem crestini, suntem ROBII LUI DUMNEZEU. Deci, INCALCAM PORUNCA DE A PLATI CEZARULUI CU LUCRURILE CEZARULUI. Platim cu cele divine cezarului. iertati-ma!

Deci concluzia este ca este corect sa platim bir, dar cu o singura conditie : sa platim cu lucrurile cezarului, altfel e incalcare de lege

   Iata si ce completeaza Cosmin S.:
Interesant argumentul, foarte interesant. Merita pus intr-un articol. Deci, in momentul in care numele omului, chipul omului, datele biometrice devin instrumente de plata ale “Cezarului”, inseamna ca omul se da pe sine dar si partea Lui Dumnezeu, cezarului.
Oricate dictaturi au fost pana acum, actul de identitate nu era instrument de plata.

   Cititi va rog si:
Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button