X

Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR

   Bomba e spre finalul acestui articol.  Pana atunci, Iata ce spun cei de la razboi intru cuvant pe blogul lor:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

@ Romeo:

Sa ne arati unde a vorbit Cuviosul Paisie despre acceptarea cardurilor si a buletinului biometric. Suntem dezinformati sau dezinformam? Despre ce a vorbit Cuviosul si cum este manipulat acum…. cred ca plange si in Rai, ca nu pot sa zic ca se intoarce in mormant.

Si de ce ar fi riscant, la o adica, sa fie contrazis (desi nici nu e cazul, macar, dar trebuie sa discutam si ca principiu)? Pe acest subiect, si intre sfinti parerile nu au concordat mereu, si e bine de stiut asta si nu de mitraliat pe cei care au pus problema diferit si de venerat numai pe unii. Cuviosul Paisie a avut si afirmatii milenariste (am aratat deja asta), dar pentru niste greseli ale sale (pe care nu a avut pretentia sa le numeasca profetii sau viziuni!) nu inseamna ca este mai putin sfant. Asta poate ca sa ne invatam sa nu mai credem in infailibilitatea papala a unuia sau a altuia dintre sfinti chiar, luati separat, ci in sobornicitatea cugetului Bisericii. Si ca sa ne invatam sa nu mai asteptam mereu sa ne bazam pe o autoritate exterioara, sa primim totul mura-n gura, in loc sa cautam si noi insine sa ne intemeiem o viata duhovniceasca bazata pe pocainta, si pe experienta relatiei vii cu Dumnezeu, inclusiv prin rugaciune si prin spovedanie. Niciun sfant nu ne poate scuti de raspunderea proprie, de datoria de a dobandi PE CONT PROPRIU harul Duhului Sfant, dreapta socoteala si tot ceea ce ne este de folos.

Ce vom face si cum vom distinge atunci cand se vor insela si “cei alesi”, asa cum este profetit? Ce criterii vom avea, daca noi tot asteptam mereu solutii miraculoase si raspunsuri “mecanice” din afara, de la autoritati duhovnicesti, care mai sunt si filtrate, unele dintre ele, de unii “ucenici”? Si e clar ca niciun sfant nu se poate interpune peste cugetul Sfintilor Parinti… Iar ca sunt vremurile din urma, noi am vedea ca semn si faptul ca exista, mai mult ca niciodata, o lipsa de unitate in Ortodoxie si, mai ales, o lipsa de vointa in a se aduna acesti duhovnici, impreuna si cu arhiereii cu adevarat binecredinciosi, ca sa poata sa aiba o pozitie comuna, sa faca un “sinod” si sa vada cine se insala si cine nu. Ca si Sfantul Apostol Petru s-a inselat si a avut nevoie de indreptare de la Sfantul Apostol Pavel cand “nu mai calca drept”. Si asta era dupa Cincizecime! Marele Petru! Asa ca…. De ce nu se cauta a se face un fel de sobor? Asta da, ar fi o tema de rugaciune colectiva, nu credeti?

Totul a pornit de la faptul ca NU AM PRIMIT urmatoarele:
– a spune ca primirea actelor cu cip este lepadare si pierderea harului preotiei sau de botez
– a face din opozitia fata de actele cu cip inceputul, mijlocul si scopul vietii crestine (adica a provoca oamenilor obsesii si psihoze)
– a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri.

Acum, sa aruncam o privire mai atenta:

Exista unii care au deraiat cu totul si afirma ca primirea actelor cu cip, asa cum sunt ele acum, este lepadare si pierdere a harului. Acest lucru este absurd, de vreme ce actele nici macar nu contin codul 666 si nu sunt insotite de vreo conditionare in credinta.

Exista ceilalti care, mai subtili, ar zice ca totusi nu e lepadare, insa faptul ca sunt primite te face complice la jocul diavolului si, prin acceptarea numarului de identificare, iti altereaza cumva identitatea de persoana. Trebuie sa intelegem insa un lucru – tiranii si imperiile strivitoare au folosit intotdeauna metode de control si inginerie sociala. Recenzarea si inscrierea au fost folosite inca din antichitate, din timpurile biblice. Ele nu sunt neutre in sine, ci reprezinta un aspect al robiei in care s-a aflat omul. Dar niciodata nu au a fost cazul ca prin supunerea fata de ele sa fie vorba de complicitate. Mantuitorul, alaturi de dreptul Iosif si Maica Sa au mers special pentru a fi numarati si inscrisi in scriptele lui Cezar. Oare facea aceasta Cezar de dragul numaratului? Sau pentru a isi supune mai bine populatiile de sub stapanirea lui? Evident ca pentru a isi supune mai bine populatiile stapanirii lui, una idolatra si cu accente tiranice.

Vedem si din alte exemple din Vechiul Testament ca se practica recenzarea si inscrierea. Exista insa un moment in care acestea sunt respinse – in momentul in care sunt insotite de un SANTAJ explicit care lasa supusilor de ales: ori se leapada de credinta parintilor ori isi pierd viata. Asadar, nimic pe ascuns, nimic neclar – ori credinta, ori viata. Si in Apocalipsa se profeteste aceeasi situatie: exista un SANTAJ explicit, care consta in: a il primi pe antihrist sau a iti pierde viata. Acolo nu vei avea loc de intors. Asa arata si profetiile, asa arata si Scripturile.

Aceste realitati sunt valabile si pentru timpurile moderne. Trebuie sa se stie, de pilda, ca rostul introducerii buletinelor de identitate in URSS a fost legat de practicarea ingineriei sociale si a terorii. O spune insusi Alexandr Soljenitin in Arhipelagul Gulag. Asadar, gandul introducerii acestor buletine este de-a dreptul diavolesc. Iar insemnele de pe el masonice, comuniste, ateiste etc. A privat insa primirea acestor buletine comuniste pe cineva de har? Evident ca nu. Ar fi o hula adusa impotriva Duhului Sfant care a lucrat prin atatia martiri si marturisitori ai Gulagului, printre care se numara si Soljenitin, sa afirme asa ceva. Si ghiciti ce, niciunul dintre ei nu a murit pentru buletin, ci atunci cand a fost pus in fata unei alegeri capitale: ori Hristos si inchisoarea/moartea/tortura, ori viata libera dar lepadarea de Dumnezeu. In privinta numarului asociat numelui de botez, aici este si mai simplu: in lagare prizonierii nu erau strigati si identificati dupa nume, ci dupa numar. Nu a lipsit insa pe nimeni acest lucru de harul botezului si de propria integritate a constiintei. Si numarul asociat persoanei, pentru identificarea sa, este practicat demult, pe scara larga, pe plan mondial (nu peste tot inca). Nu a lipsit insa pe nicio persoana acest numar de libertatea vointei si de vocea constiintei.

Asadar, nu putem spune ca primirea unor acte de identitate ne face complici la sistemul antihristic. Altceva ne face complici: aderarea la ideologia antihristica, la valorile antihristice, la filosofia antihristica. De aceea ne opunem noilor acte de identitate cu cip/biometrice, nu pentru ca ar fi ceva in sine, ci pentru ca fac parte dintr-o ideologie a supravegherii si a controlului total, a robiei. Insa aceasta opunere trebuie dusa cu dreapta socoteala, cu discernamant, nu prin extremismele descrise de noi mai sus. Si nu doar pentru ca acele conceptii sunt deraiate complet, ci si pentru ca antihristul va face un joc si mai periculos decat credem noi.

Asa va fi si cu antihristul! El va veni ca un lider care promite eliberarea! Oare chiar crede cineva ca antihristul va aparea asa, zicand am venit sa va pun cipul, prostilor? Nu, el va veni cu un mesaj exact pe dos: am venit sa va eliberez de tiranie, de lagare, de totalitarism. Si omenirea il va crede si il va urma, asa spune Apocalipsa! Si atunci va pune, intr-o forma neasteptata, pecetea pe cei care il vor urma! Da, desigur, este evident ca noile acte cu cip premerg pecetii. Insa este la fel de sigur, avand in vedere precedentul istoric si lucrarea de amagire cu care va veni antihristul, ca el va poza intr-un oponent al lor, chipurile, sau al formei pe care o are aplicarea lor in acest moment. De aceea e absolut necesar sa nu credem ca ne-am lamurit cu privire la forma pe care o va lua pecetluirea si cu privire la frontul pe care va aparea antihrist. Macar atata sa fi invatat din Scripturi, ca el va aparea de unde nu se asteapta nimeni, si va spune lucruri care vor mira pe toti. Doar cei care vor fi dobandit duhul pocaintei adevarate si harul dumnezeiesc nu se vor lasa inselati.

   Iata si ce scrie comentatorul el la articolul Intrebari la care cei de la RAZBOI INTRU CUVANT TREBUIE SA RASPUNDA:

lepadarea de Hristos nu are neaparat nevoie de un cip,de mijloce superperformante ,se poate lepada crestinul si scriind pe o hartie simpla,pe o piatra cu un silex,ori simplu marturisind doar cu cuvantul lepadarea sau nici macar atata ci doar adoptand-o asumat in sine si comportandu-se in consecinta;daca face una din acestea harul Duhului Sfant l-a parasit complet.
Dar iata ca in Apoclaipsa Sf Ioan ne previne si de existenta introdusa cu viclesug a unei “peceti” cu care fiara ii va sili pe toti sa se insemneze,ne da detalii despre ea , ne-o descrie/talcuieste/anunta ca fiind 666,”numar de om” si ca e in legatura cu posibilitatea de a “putea vinde sau cumpara” adica a-si procura mijloacele de subzistenta materiale obligatorii supravietuirii.De ce era nevoie de descrierea cu atatea detalii a pecetii daca simpla lepadare era suficienta sa-l desparta pe om de Dumnezeu?
Viclesugul acestei peceti a gasit de cuviinta Duful Sfant sa ni-l anunte cu un motiv intemeiat ,nu doar pentru descrierea fara rost a unui aspect al “peisajului” vremurilor lui Anticrist.
Viclesugul ei conta in aceea ca face alegerea lepadarii de Hristos IREVERSIBILA;prin ce mijloace ne ramane noua celor din traitori in aceste vremuri sa discernem;de aceea si insista Sf Ioan ca NU TREBUIE luata !
Daca in vremea sfantului Vasile cel Mare citim din viata sfantului despre crestinul care se lepadase de Hristos scriind un zapis cu sangele lui si dandu-l diavolului;intelegem din cele ce s-au intamplat ca ulterior acel crestin si daca s-a POCAIT si a ales sa se intoarca la demnitatea lui de rob al lui Hristos NU PUTEA SA REVINA SINGUR la aceasta si a fost nevoie de interventia unui SFANT VASILE CEL MARE ca sa-l SILEASCA pe diavol sa returneze zapisul in mod miraculos ca sa dezlege legatura lepadarii acelui crestin;adica zapisul era “pecetea diavolului” de care a fost nevoie sa fie debarasat OBLIGATORIU ca sa fie reprimit la Hristos crestinul lepadat.
Pecetea fiarei de care ne previne Sf Ioan insa va avea “calitatea” nu numai de a marturisi lepadarea purtatorului ei ,ci si de a face lepadarea IREVERSIBILA.
Acum ca am fost preveniti de GRAVITATEA pecetii;ca sfintii nostrii parinti mai noi,contemporani lucrarii viclene de pregatire a “formei si bazei materiale” ca sa zic asa a imparatiei lui Anticrist ,ne-au prevenit despre ce sistem este vorba___si ma gandesc aici de exemlu la Parintele Paisie Aghioritul care cu MULT inainte de aratarea in lume a sistemului viclean al monitorizarii tip schenghen ne-a spus ce-i cu el si unde va conduce;noi astazi vazand ca a avut dreptate(de fapt Duhul Sfant ne-a descoperit noua orbilor de pe urma si prin el aratarea sistemului fiarei)ne comportam fara respect RASTALMACIND cuvintele lui;acuzandu-l de hiliasm si alte “subtilitati” ale ratiunii unora inca intunecate de pacat.
Pecetea nu va putea fi implementata FARA PASII PRELIMINARI si acum stim care si anume aceia ai actelor cu cip.Si unii din noi stau astazi si “justifica” fariseic ca scolasticii cu “argumente subtile si diabace” dupa mintea slaba care sunt gradele lepadarii si care din ele mai sunt eventual reversibile;si analizam cuvintele parintilor daruiti de Dumnezeu cu clarviziune si intelepciune duhovniceasca asa cum pazeau si fariseii cuvintele lui Hristos ca sa le rastalmaceasca pentru ca nu “incap” in vasul mintii unora.

   Comentariu saccsiv:

   Pentru a va lamuri la ce anume se referea Parintele Paisie Aghioratul si daca au sau nu dreptate razboinicii in ceea ce-l priveste, citit va rog:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

   Dupa cum puteti constata, razboinicii au scris mult in materialul de mai sus despre dictaturi de-a lungul vremii. Pai, sa ne intelegem: bat vremurile apocaliptice la usi sau nu bat? 

   Spun ei la un moment dat:  

   Asa va fi si cu antihristul! El va veni ca un lider care promite eliberarea! am venit sa va eliberez de tiranie, de lagare, de totalitarism.

   Consider ca zic bine ei aici. Asta spun si eu demult si des si de aceea am si scris articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Din nefericire, mai departe gresesc grav in aproape tot ceea ce zic in comentariile ce le-am postat mai sus. Si asta datorita mandriei uriase pe care o au. Probabil ei insisi si-au zis despre ei (sau altcineva le-a zis) ca ar fi mari rugatori, mari traitori si ca atare si mari descoperitori … Aceasta efectiv sare in ochi in majoritatea comentariilor lor pe aceasta tema si de aceea si repeta intr-una ca cei ce indeamna sa nu fie luate actele cu cip, n-ar avea nici o treaba cu biserica …

   Din cauza acestei mandrii ca ei ar fi miezul, au ajuns in inselare. De aceea au ajuns sa spuna:

   Asta poate ca sa ne invatam sa nu mai credem in infailibilitatea papala a unuia sau a altuia dintre sfinti chiar, luati separat, ci in sobornicitatea cugetului Bisericii. Si ca sa ne invatam sa nu mai asteptam mereu sa ne bazam pe o autoritate exterioara, sa primim totul mura-n gura, in loc sa cautam si noi insine sa ne intemeiem o viata duhovniceasca bazata pe pocainta, si pe experienta relatiei vii cu Dumnezeu, inclusiv prin rugaciune si prin spovedanie. Niciun sfant nu ne poate scuti de raspunderea proprie, de datoria de a dobandi PE CONT PROPRIU harul Duhului Sfant, dreapta socoteala si tot ceea ce ne este de folos.

   Adica, dupa mintea lor, Parintele Paisie Aghioratul ori nu vorbeste despre ceea ce se intampla acum in jurul nostru ori eventual bate campii. De aceea nici nu fac ascultare de marii duhovnici ce indeamna sa nu luam nici un act cu cip:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Mai mult, de aceea se si straduie sa-i faca (impreuna cu parintele Mihail Stanciu) sa se suceasca:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

   De ce zic ei totusi ca se incred in cugetului Bisericii? Deoarece stiu ca majoritatea preotilor si a ierarhilor gandesc ca ei (sau si mai rau, in sensul ca daca ar putea si-ar lua si cate doua randuri de astfel de acte). Si e firesc, caci vremurile apocaliptice bat la usi si stim clar din profetii ca majoritatea preotilor se vor clatina sau vor cadea. Si atunci razboinicii ce fac? Incearca sa-i indeparteze pe cititori de parinti precum Iustin Parvu si sa-i indrume se cei multi si politic corecti:

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam?

   Mai scriu ei:

   Ce vom face si cum vom distinge atunci cand se vor insela si “cei alesi”, asa cum este profetit? Ce criterii vom avea, daca noi tot asteptam mereu solutii miraculoase si raspunsuri “mecanice” din afara, de la autoritati duhovnicesti, care mai sunt si filtrate, unele dintre ele, de unii “ucenici”?

   Cum vom face? Pai sub nici o forma dupa cum invata ei. Iata ce ne spune o profetie:

   „în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credinţei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta să fie citit corect, iar acolo unde vor fi scrise cuvintele „şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu el se va lepăda de acestea şi se va recunoaşte doar pe sine. La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.”

   Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

   Asadar, despre ce vorbim? Ce ne tot impaunam ca am fi ceva, cand de fapt nu suntem decat niste scame in vant? Nu ascultam de ceea ce ne spun stalpii, ca suntem noi miezu”. Noi nu ne pregatim de pe acum, ca cica vom stii atunci, ca suntem noi mari rugatori. Ne-o spun clar profetiile, ca va fi inselare cumplita, noi insa n-avem nici o treaba … 

   Mai zic razboinicii:

NU AM PRIMIT urmatoarele:
– a spune ca primirea actelor cu cip este lepadare si pierderea harului preotiei sau de botez
– a face din opozitia fata de actele cu cip inceputul, mijlocul si scopul vietii crestine (adica a provoca oamenilor obsesii si psihoze)
– a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri.

   Dupa cum vedeti, ei stiu sigur ca actele n-au nici o treaba cu lepadarea (de aceea au si insirat mai sus un istoric al dictaturilor). Dar cum de stiu? Au avut vreo vedenie, ceva?

   Noi, cei ce indemnam sa nu fie luate, nu spunem ca e vorba de lepadarea finala. Ci poate doar cativa. Restul ne punem intrebari si n-avem raspunsuri sigure sau la unison. Unii spun ca mai este un pas, altii ca este un inceput de lepadare. Parerea mea o gasiti la:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

   Un lucru stim insa clar: actele put a 666. Si daca put, nu ne bagam capul in oala si nici nu mancam, ca sa nu dam in alte alea.

   Pe de alta parte, majoritatea dintre cei ce indeamna sa nu le luam, nu fac din aceasta opozitie: “inceputul, mijlocul si scopul vietii crestine. Asta e o scorneala a razboinicilor, fara absolut nici un fundament.

   De ce anume a indemna sa nu fie luate noile acte, inseamna a provoca oamenilor obsesii si psihoze? Observati va rog ca aceeasi idee o au si multi dintre cei ce ne ataca atunci cand prezentam informatii despre SISTEM …

   Zic ei, asadar, ca nu sunt de acord cu:

–          a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri.

   Pai, a refuza actele, intr-un final, cam asta inseamna … Desi nu neaparat toate la un loc si sigur nu dintr-o data. Asta e, insa. Asa stau lucrurile.    Deci daca nu accepti actele, accepti consecintele. Daca nu accepti consecintele, atunci nu mai mintii ca nu accepti actele.

   Crestinismul nu e o treaba caldica. Nu poti fi cu fundul in doua luntrii. Nu-L poti fenta pe bunul Dumnezeu. Sa o lalai pe pamant: mai figurand la biserica duminica, mai facand o milostenie in limitele rezonabilului, mai vizitand o manastire, mai cititind o rugaciune in functie de timpul disponibil, dar urland cat de traitor esti … Si dupa ce-ai dus-o frumusel pe pamant, sa speri la o binemeritata rasplata: adica un casoi in ceruri. De preferat cat mai mare.

   Crestinismul este extremism. Prin definitie data actualmente acestui cuvant. Recititi tot ceea ce ne citeste preotul duminicile din Sfanta Scritpura. Daca aplicam in viata de zi cu zi doar o mica parte din cele ce le gasim acolo, deja deveniti niste „ciudati” intr-o lume de „normali”. Asadar, ori alb ori negru. Crestinismul n-are nici o legatura cu griul caldicel. Ci cu fiebintele.

   Sigur, noi nu putem, prin puterea noastra, face nimic. Dar trebuie sa ne straduim. Trebuie sa ne straduim sa urcam scara. Si pentru fiecare treapta pe care bunul Dumnezeu vede ca ne chinuim s-o escaladam, El ne trage alte o suta in sus.

   Trebuie sa ne fixam stacheta cat mai sus. Apoi sa ne antrenam sa sarim peste ea. Daca o punem la genunchiul broastei, praful se alege. Cum ne antrenam? Cititi va rog aici:

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

    Ca sa intelegem si mai bine care e parerea razboinicilor despre cipuri, sa analizam cateva fraze cheie ale comentariilor lor.

   Asadar, ne zic la inceput ca actele nu sunt insotite de vreo conditionare in credinta.”, adica, „ori credinta, ori viata iar mai apoi ne zic ca  „Oare chiar crede cineva ca antihristul va aparea asa, zicand am venit sa va pun cipul, prostilor?”, „el va poza intr-un oponent al lor sau al formei pe care o are aplicarea lor in acest moment”.

   Si „actele nici macar nu contin codul 666”, iar mai apoi ne zic ca „Si atunci va pune, intr-o forma neasteptata, pecetea pe cei care il vor urma!

   Altfel spus, razboinicii considera ca actele cu cip nu au nici o treaba cu semnul fiarei. Ele nu sunt decat etape spre crearea unei tinte impotriva careia se va lupta chiar antihristul. Care antihrist, va veni mai apoi cu un cu totul alt semn …

   In viziunea razboinicilor, actele sunt doar o componenta a unei forme de dictatura, de tipul celor ce le-au insirat ei mai sus. O dictatura ca toate dictaturile din istoria umanitatii …

   Tare. Pai, dupa ce au debitat aceasta teorie, e firesc sa ne atace furibund pe noi cei ce indemnam sa nu fie luate actele cu cip. Caci, nu-i asa, o lupta anti cip va duce si antihristul.

   Asadar, SISTEMUL s-a straduit sa construiasca o mega structura, doar pentru a-i oferi un front de lupta antihristului …

   Fratilor, trebuie sa intelegem ca nu vorbim doar de un pasaport sau un buletin ce va avea un grante de siliciu pe el. Sunt multe legate intre ele, iar acestea nu sunt decat niste piese dintr-un urias puzzzle. Sincer sa fiu, nu-mi vine acum sa explic. Cat de mult m-as stradui sa fiu concis, ar insemna sa ma lungesc pe multe pagini. Si chiar parca nici chef nu mai am s-o iau ca si de la zero, sa le explic razboincilor si celor ce mai adera la teoria asta, ca este fundamental gresita. Am scris enorm in acest blog despre SISTEM: cum functioneaza, cine il conduce, ce urmareste. Daca unii l-au citit dar nu inteleg, asta e. E obositor sa comprim sutele de articole intr-unul singur si pana la urma ca sa ce?

   Pana la urma, cel mai important este sa ne rugam.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button