X

Comentariul zilei (08.09.2010): PASAPORTUL BIOMETRIC are COD DE BARE?

   Iata ce scrie cititorul Stefan intr-un comentariu la articolul VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Va semnalez ceva foarte important. Vad ca nimeni nu scrie despre aceasta. A vazut cineva cum arata un pasaport biometric? Pe spatele fiecruia este pus codul de bare Ean 13, dar fara a putea fi dezlipit. Initial am avut impresia ca poate fi dezlipit si o rog pe persoana care il detinea sa stearga codul; mi-a raspuns ca nu numai ca e greu de dezlipit, dar i s-a precizat la Politie sa nu cumva sa il stearga, pentru ca nu mai este valabil si e posibil sa aiba probleme.
Acest lucru autoritatile statului au omis sa il precizeze. Si din moment ce ei lucreaza cu minciuna si cu viclesugul, la ce folos sa ii urmam? De unde stim pe cine urmam de fapt?

   Comentariu saccsiv:

   Rog pe cei ce au vazut un asemenea pasaport sa confirme sau sa infirme cele de mai sus. Daca e real, putem spune nu doar ca autoritatile au omis sa ne spuna, ci chiar au mintit, caci iata ce ne spune acest oficial: „NU CONTINE COD DE BARE” …

   Cititi va rog si:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button