X

Intrebari la care cei de la RAZBOI INTRU CUVANT TREBUIE SA RASPUNDA

   Dupa cum stiti, la inceputul lui august am scris articolul Intrebare fundamentala catre fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT: luam sau nu luam CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP?. Daca voua vi s-a parut ca au raspuns clar la aceasta intrebare, va rog sa-mi dati si mie un link spre raspunsul lor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Pentru a ne lamuri cu totii ce anume exact vor acesti razboinici, consider ca este necesar sa raspunda si la urmatoarele intrebari:

1)     De ce ii ataca furibund pe cei ce indeamna sa fie refuzate actele cu cip?

2)     De ce nu indeamna si ei sa fie refuzate actele cu cip?

3)     Cum comenteaza acum spusele marilor duhovnici ce indeamnau SA NU LE LUAM?

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

4)     De ce, impreuna cu parintele Mihail Stanciu, incearca sa induca cititorilor falsa idee ca acum stalpii ortodoxiei s-au sucit? A se citi:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

   5) De ce, impreuna cu acelasi parintele, incearca sa produca vrajba intre marii duhovnici? Dupa cum puteti constata in articolul indicat mai sus, au inceput sa-i ia la rand, in incercarea de a-i determina sa se delimiteze de parintele Iustin Parvu.

6)     De ce considera ca se ajunge la SCHISMA daca indemnam sa nu fie luate actele cu cip?

7)     Ei le vor lua?

8)     In ce conditii teoretice considera ei ca pot fi totusi luate?

9)     De ce in ultima vreme au evitat orice referiri la informatii extrem de importante legate de tema in discutie? Trebuie inteles ca in timp ce ei isi adormeau cititorii, SISTEMUL nu dormea, ci lucra intens. A se vedea ce am postat eu in ultima luna si decideti va rog daca era sau nu de maxima importanta a se sti. Daca da, oare ce interes au razboinicii ascunda aceste informatii cititorilor lor?

10) De ce brusc, de o luna incoace, considera ca cei ce indeamna sa nu fie luate actele cu cip: nu se roaga, nu postesc, nu se spovedesc, stau departe de biserica, etc.?

   Ei ma urasc si ma ataca furibund caci as fi facut „tovarasie zelotista cu trupa de la P-V intru crearea de psihoza” (a se citi http://saccsiv.wordpress.com/2010/08/13/intrebare-fundamentala-catre-fratii-de-la-razboi-intru-cuvant-luam-sau-nu-luam-cartea-electronica-de-identitate-cu-cip/#comment-44608). Si o fac deoarece ei ii urasc pe aceia. Ei nu concep cum de nu m-am conformat cand ei si parintele Mihail Stanciu mi-au cerut sa atac manastirea Petru Voda. Ei aveau un plan si se bazau pe mine, caci, multumita bunului Dumnezeu, saccsiv are un numar foarte mare de vizualizari. Si cum eu n-am luat pozitie de drepti, au considerat ca saccsiv i-a tradat … Asadar:

   11) Toti cei ce indeamna sa nu luam cipuri, sunt automat in relatii de tovarasie sau subordonare cu „trupa PV”?

   Iata ce spun razboinicii despre spusele Parintelui Paisie Aghioratul:

   „nu era vorba de cipuri acolo, ci de numarul 666 de pe buletinele din Grecia, care se incerca in acea vreme, a fi introdus.”

   Cititi va rog :

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

   Voua cum vi se pare? Despre ce vorbeste parintele? Doar despre „buletinele din Grecia”? Sau despre tot ceea ce vedem clar ca se petrece in jurul nostru? Asadar:

12)  De ce incearca sa-si convinga cititorii ca spusele Parintelui Paisie nu conteaza in discutia actuala despre actele cu cip?

13)  De ce nu se limiteaza la a discuta tema? De ce ataca la persoana? Si daca tot o fac, de ce scornesc si minciuni?

   Cam atat deoacamdata. Probabil aveti si voi intrebarile voastre. De asemenea, consider ca este un bun prilej sa postati aici comentariile pe care razboinicii vi le-au refuzat. Vom constata astfel, cu totii, daca duc lupta cea buna sau se clatina zdravan.

   Cititi va rog si:

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam?

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …

   Pana acum o luna eram umar langa umar. De ce s-au sucit? Dupa cum lesne se poate constata citind si http://saccsiv.wordpress.com/about/, eu merg pe aceeasi linie de ani de zile. De ce brusc am devenit pentru ei dusmanul numarul 1? Oare isi dau seama ce fac? Ei nu se limiteaza la o disputa despre cip, ci ataca total blogul saccsiv, adica isi ataca o parte din chiar lucrarea lor din trecut, anume cea in care imi preluau articole sau mi le recomandau sau campaniile ce le duceam in stransa colaborare: anti vaccin, preotul lingurita, KK, gripa porcina, etc. Daca le insir pe toate, cred ca umplu o pagina doar enumerand titlurile articolelor.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button