X

FOTO µ-chip – cat de mic poate fi un CIP RFID (cu antena cu tot)?

header

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sample

   Citez din http://www.hitachi.co.jp/Prod/mu-chip/:

   Numerotarea electronica a produselor si documentelor cu ajutorul “µ-chip” (miu-cip), avand ca suport o baza de date in retea, da nastere unor noi aplicatii in domeniul afacerilor si a stilului de viata ce faciliteaza inovatii in campuri ca productia, distributia, consumul, supravegherea si reciclarea.

   Circuitul integrat semiconductor wireless RFID care retine un numar de identificare in memoria sa, a fost propus acum un deceniu ca o alternativa la codul de bare.  Folosirea sa a fost insa, pana acum, limitata la doar cateva aplicatii unde avantajele depasesc costul sau relativ ridicat.

   µ-chip este raspunsul companiei Hitachi la rezolvarea unor probleme asociate cu tehnologia RFID conventionala. Acesta foloseste frecventa de 2.45GHz. Are un cip ROM de 128-bit ROM pentru stocarea numarului de identificare, fara capabilitati de scriere-citire si anti-coliziune. Numerele sale unice de identificare pot fi folosite pentru identificarea individuala a trilioane de trilioane de obiecte fara teama de duplicate.  Mai mult, cu o dimensiune de 0.4 mm patrati, µ-chip este suficient de mic pentru a fi atasat unei varietati de obiecte, putand fi integrat chiar si in hartie.
    Sistemele de productie, distributie si supraveghere pot fi construite sau imbunatatite cu ajutorul µ-chip, informatiile fiind stocate si accesibile la cerere intr-o baza de date distribuita in retea. Prin combinarea acestei baze de date cu versatilitatea µ-chip, este posibila dezvoltarea de noi aplicatii in domeniul afacerilor si al stilului de viata. Acestea permit proceselor de productie, comert si reciclare sa fie operate intr-un mod imposibil pana acum.

   Comentariu saccsiv:

   Consider ca in scurt timp il vor putea face si mai performant. Sau si mai probabil, exista pe undeva deja asa ceva, dar probabil ca nu trebuie sa stie opinia publica.

   In foto stanga il vedeti pus pe deget. E atat de micut, incat poate trece neobservat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button