X

Cunoscuti preoti croati indeamna populatia sa refuze vaccinul anti AH1N1. In curand Vaticanul se va adresa guvernelor lumii in aceasta privinta

   Citez din articolul Leading Croatian Priest: Don’t get the H1N1 Vaccine:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Controversa in Croatia dupa ce faimosul preot croat Miroslav Bustruk a facut un apel catre poporul croat sa nu se vaccineze impotriva gripei porcine.

   Intr-o ceremonie religioasa dedicate Sfantului Martin, declaratia fratelui Bustruk a cauzat o avalansa de reactii in Croatia.

   Dar ce a spus el mai exact?

   “Fac apel la voi, sa nu va vaccinati impotriva asa numitei gripe porcine, sub nici o circumstanta. Exista un plan pentru distrugerea masiva a populatiei la nivel mondial. Pentru aceasta vom asista la noi boli ce vor aparea peste tot” relateaza ziarul “Jutarnji List”, citandu-l pe fratele Bustruk.

   “Vaccinul H1N1 in sine este o foarte sofisticata arma al carei microcip implantat va controla sanatatea fiintei umane” a adaugat preotul croat ceea ce a suscitat un prompt si larg dezacord din partea oficialitatilor croate.

   In apararea colegului sau a stat Don Jure Zubovik care a spus ca declaratia fratelui Bustruk a fost doar in apararea bisericii, adaugand – “anumiti oameni care au vorbit impotriva vaccinului sunt déjà in inchisoare”.

   Mai multe se vor sti in cateva saptamani cand Vaticanul este asteptat sa faca o declaratie de presa in care se adreseaza guvernelor lumii.

   Comentariu saccsiv: 

   Nu prea vorbesc clericii catolici de capul lor, fara un oarecare consimtamant din partea mai marilor lor. Sa ne amintim si de:

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

   Vom vedea ce va zice Vaticanul, dar daca declaratia sa va fi in acelasi ton, aceasta va reprezenta un puternic impuls pentru iminenta revolutie ce se pregateste:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button