X

Toti CAINII din Marea Britanie urmeaza sa fie MICROCIPATI CU DETALIILE STAPANULUI, pentru a ajuta la “urmarirea animalelor de companie”

   Conform articolului All dogs to be microchipped with owner’s details to ‘help track pets’:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Toti cainii din Marea Britanie vor primi un microcip ce contine detaliile despre stapan, conform unui program de tip campanie destinat urmaririi animalelor de companie. 

   Stapanii vor fi fortati sa instaleze microcipul continand un cod de bare ce poate stoca date precum numele animalului, rasa, varsta si sanatate, precum si adresa si numarul de telefon. Detaliile codului de bare vor fi apoi stocate intr-o baza de date nationala, ce poate fi accesata dintr-o singura incercare de catre consilii locale, pentru a identifica usor un stapan al unui animal.   

   Noua schema, sustinuta de Torries si laburisti, este conceputa a stavili comertul cu caini furati, a preveni folosirea animalelor in incidente anti-sociale sau violente, si pentru a reduce numarul record de caini vagabonzi de pe strazile birtanice. Daca un stapan nu insereaza chipul, care costa in jur de 10 £, risca amenzi sau posibilitatea ca animalul sa le fie luat.  

   Cipul va fi instalat o singura data, dar daca detaliile personale se schimba, informatiile din baza de date se pot schimba si ele.

   Cipul, care se pare ca este de marimea unui bob de orez, este implantat in animal fie dupa ureche, fie pe spate intre omoplati. 

   Expertii spun ca procedura este ne-dureroasa si este gata in cateva secunde.

   Planurile, ce urmeaza a fi expunse in urmatoarea campanie electorala, au fost elaborate de organisme caritabile pentru animale, care considera ca este o cale simpla, ieftina si fara durere de a tine controlul asupra animalelor.  

   Aceasta schema, care este deja cu succes incercata de catre Consiliul Conservator Wandsworth, va fi implementat gradual, pentru a oferi suficient timp stapanilor pentru a se conforma schimbarilor.  

   Consiliul din Sudul Londrei a declarat obligatoriu pentru locuitorii din zona sa-si microcipeze animalele si sa plaseze detaliile cerute in baza de date, si i-a presat si pe alti rezidenti ca animalele lor sa fie prevazute cu un astfel de dispozitiv.  

   Cele mai recente cifre ale institutiei de caritate pentru animale Dog Trust au aratat ca au fost identificati aproape 108 000 de caini vagabonzi in ultimele 12 luni inainte de martie anul curent, indicand o crestere de 11% fata de anul precedent, devreme ce recesiunea a dus la abandonarea sau eutanasierea cainilor de catre stapanii lor. Cifrele au aratat si ca aproape o treime din cainii pierduti au fost returnati stapanilor lor datorita ajutorului micorcipului.  

   Au existat mai multe exemple recente de stapani reuniti cu animalele lor de companie, uneori chiar si dupa mai multi ani, in mare parte din cazuri datorita faptului ca animalul avea microcip. Un exemplu remarcabil este cazul fiicei lui Bruce Forsyth, Debbie Matthews, careia i-au fost furati cainii Yorkshire Terrier din spatele BMW-ului sau, in timp ce ea era la cumparaturi. Ei au fost recuperati dupa ce veterinarii le-au stabilit identitatea, dupa ce au fost vanduti, cei doi caini avand microcipuri implantate sub piele.  

   Andrew Rosindell, purtatorul de cuvant al conservatorilor privind ingrijirea animalelor, a spus ca schema trebuie sa fie simpla si ieftina pentru a asigura complianta stapanilor. Reprezentantul parlamentar pentru Romford  a declarat ca planul va ajuta toate adaposturile de animale de pe intinsul tarii ce sunt asaltate de animale vagaboande, si de asemenea va ajuta la identificarea stapanilor iresponsabili.  

    “Daca un caine dispare, fie ca e furat sau se pierde, el poate fi identificat foarte rapid”, a declarat el. “Daca un caine e folosit pentru a comite o infractiune sau e folosit in acte de violenta, stapanul poate fi tras la raspundere” 

   Ian Cawsey, vice-presedinte al Partidului Labour (laburist), a fost indemnat de Gordon Brown sa elaboreze o serie de politici noi privind animalele.

   El a spus ca aceasta schema, ce ar fi esenta propunerilor laburiste privind binele animalelor, este absolut vitala pentru a tine controlul animalelor.

    “Noi credem ca este cea mai buna forma de identificare pe care un stapan de animale o poate avea” a declarat un purtator de cuvant RSPCA.  

   “Este o metoda rapida, ieftina si fara durere si cea mai buna cale de a urmari traseul unui caine”. Un purtator de cuvant al Dogs Trust a adaugat: “Suntem sustinatorii ideea obligativitatii microciparii cainilor”. “Este o problema ingrijoratoare si, in ciuda celor mai mari eforturi ale noastre, inca gasim caini vagabonzi. ”

   Bla, bla, bla. Cititi va rog si:

Bucurestenii, obligati sa-si sterilizeze cainii si pisicile

   Toata schema este conceputa pentru a se obisnui mentalul maselor cu ideea de cipare si sa accepte ceea ce va veni:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button