X

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

   Conform articolului VeriChip shares jump after H1N1 patent license win:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Acţiunile VeriChip Corp (CHIP.O) s-au triplat după ce reprezentaţii acesteia au afirmat că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor.

   Patentele, deţinute de partenerul VeriChip, Receptors LLC, se referă la biosenzori ce pot detecta H1N1 şi alte virusuri cât şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (stafilococ meticilinio-rezistent), se precizează într-o declaraţie VeriChip.

   Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele  implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor.

   Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a virusurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat într-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009.

   Acţiunile VeriChip au crescut cu 186 procente la 3,28 dolari luni după amiază la Nasdaq. Acestea atinseseră o creştere anuală de 3,43 dolari în sesiunea precedentă.”

   In caz ca inca nu stiati, detalii despre VeriChip gasiti si la:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei 

   Iata deci, ca nu vom avea doar bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

ci exista si cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button