X

CHINA nu se dezminte a fi un sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE: luni A INCEPUT VACCINAREA in masa impotriva GRIPEI PORCINE

   Conform articolului China lanseaza primul program de vaccinare in masa impotriva gripei porcine:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   China a lansat luni, la Beijing, un amplu program de vaccinare impotriva
gripei H1N1, a declarat o oficialitate locala.
   Primii sunt vaccinati elevii si studentii care participa la pregatirea ceremoniilor prilejuite de Ziua Nationala a Chinei, a indicat o sursa din cadrul departamentului de sanatate al municipalitatii.
   Pentru efectuarea campaniei impotriva gripei H1N1 au fost detasati 500 de medici si infirmere calificate, formand 49 de grupuri de vaccinare, care s-au deplasat in universitati, licee si scoli. Vaccinul este gratuit si se efectueaza pe baza de voluntariat, mentioneaza documentul citat.
   Numarul bolnavilor infectati cu H1N1, in toate cele 31 de provincii, regiuni autonome si marile orase ale Chinei ajunsese vineri la 11.722, in conform Ministerului Sanatatii de la Beijing
.”

   Mai punem mentiona ca Ministerul Sănătăţii a declarat că speră să se vaccineze 65 milioane de oameni, aproximativ 5 la sută din populaţie, până la sfârşitul anului. Pe lângă studenţi, alte grupuri cu prioritate de vârf includ agenţii de poliţie de frontieră la vama, lucrătorii de tranzit, militari şi politisti, precum şi a persoanelor cu boli pulmonare si boli de inima.

   Spunea David Rockefeller:

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

   Dar acest experiment a continuat si continua … Cititi va rog si:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE 

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA          

Optsprezece motive pentru care sa NU VA VACCINATI copiii împotriva GRIPEI PORCINE

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button