X

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

   Conform articolului Nano Particles used in Untested H1N1 Swine Flu Vaccines, in vaccinul impotriva gripei porcine, ce a fost aprobat spre a fi folosit in Germania si alte state europene, s-ar gasi un tip de nanoparticule ce pot ataca celulele sanatoase si care astfel pot fi mortale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   In 2007, cercetatorii de la Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) anuntau ca au dezvoltat nanoparticule ce cresc eficienta vaccinurilor, cu putine efecte secundare si care scad mult costul producerii unui vaccin prin vechea tehnologie. Aceste particule, o data injectate, creaza o riposta a sistemului imunitar extrem de mare si eficienta.

   Problema cu ele ar fi ca sunt atat de mici incat strapung membrana celulelor corpului uman si pot deveni mortale, deoarece creaza in organism un efect de reactie continua impotriva infectiei. 

   Nu ma hazardez sa iau de buna informatia, dar daca este reala, e foarte grav. Va fi lovitura de gratie a ELITELOR impotriva umanitatii in conformitate cu crezul lor:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button