X

VACCINURILE “SIMULANTE“ impotriva pandemiei depasesc testarile originale sigure, TRANSFORMAND POPULATIA IN COBAI

   Conform articolului “Mock-up” pandemic vaccines bypass genuine safety testing, turning population into guinea pigs:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Din emailurile si informatia ce circula pe internet se zvoneste ca WHO (World Health Organization) a raspandit in mijlocul populatiei un virus pandemic prin vaccinuri “simulante“. Un articol citeaza un anunt WHO http://www.who.int/csr/disease/swin…

   ce explica:

   Si in Europa, de asemeni, cativa fabricanti au intreprins studii avansate folosind un asa numit vaccin “simulant“. Vaccinurile simulante contin un ingredient activ pentru un virus gripal ce nu a aparut pana acum la om si in acest chip poate sa imite noutatea unei pandemii. Astfel de studii avansate  pot grabi considerabil aprobarile.

   Scopul acestor vaccinuri “simulante“ este de a le permite fabricantilor de vaccinuri sa obtina aprobari pentru “titulari“ in domeniul vaccinurilor in conditiile unei pandemii. Din momentul in care apare o pandemie, fabricantul de vaccinuri poate inlocui tulpina virala “simulanta“ din vaccin cu  tulpina cea recent aparuta din pandemia virala,grabind  in acest chip timpul de aparitie pe piata a noului vaccin impotriva pandemiei.

   Procesul este exprimat mai detaliat in acest document EMEA:

http://www.emea.europa.eu/pdfs/gene…

   Iata ce explica:

   Un vaccin “simulant“ impotriva pandemiei de gripa e un vaccin ce simuleaza viitorul vaccin impotriva pandemiei de gripa din punct de vedere al compozitiei si metodei de fabricare. Cu toate acestea, deoarece tulpina virusului, ce cauzeaza pandemia nu este cunoscuta, vaccinul simulant contine alta tulpina de gripa in locul acesteia. Aceasta este o tulpina ce nu apare la om si la influenta careia omul nu a mai fost supus in trecut. Acest lucru ii permite companiei sa isi testeze vaccinul in pregatirea pentru orice pandemie de gripa ce ar putea surveni in viitor, deruland  in continuare studii  despre vaccinul simulant, studii ce prevad cum vor reactiona oamenii la vaccin atunci cand este inclusa o tulpina care cauzeaza o pandemie.

    Sunt doua lucruri care ma ingrijoreaza :

   1) Tulpina virala folosita  pentru  aceasta simulare este o tulpina ce nu apare la om. Astfel, ei aleg o tulpina virala la care oamenii nu si-au dobandit imunitate.

   2) Aceste vaccinuri simulante sunt testate pe oameni pentru a “previziona cum vor reactiona oamenii“.  In acest chip, companiile de medicamente se angajeaza sa injecteze oamenii cu fragmente virale ce nu s-au intalnit pana acum la om.

   In mod evident, daca apar greseli in prelucrarea acestor vaccinuri, cauzand injectarea virusurilor active (in locul celor suficient de slabe), acest lucru ar putea duce la raspandirea acelui nou virus in mijlocul populatiei. In acest mod, exista posibilitatea ca acest proces sa poata fi folosit ca vector prin care sa fie raspandita boala infectioasa, dar totul depinde de ce virus este ales pentru vaccinurile simulante.

   Si acest lucru nu este explicat in nici unul din documentele publice pe care le-am putut gasi. Unde gasesc companiile de medicamente aceste virusuri la care fiintele umane nu au fost niciodata expuse? Le obtin ei din laboratoarele militare? Din experimente asupra animalelor? Sunt special alese pentru a fi similare cu H1N1 sau au o configurare proteica complet diferita?

   Selectia acestei tulpine virale pare sa fie unul dintre cei mai importanti factori in toata aceasta problema.

   Nu WHO conduce aceste experimente

   In orice caz, este clar ca acest proces de simulare este infaptuit de producatorii de vaccinuri , nu de insusi WHO, deci eu nu sunt de acord cu nici un raport care arata ca WHO a raspandit  o pandemie virala in mijlocul populatiei. WHO abia este la etapa de a  explica ce reprezinta un vaccin simulant. Nu ei sunt cei care fabrica aceste vaccinuri simulante si nici cei care le testeaza asupra oamenilor. Acest lucru este facut de companiile de medicamente.

   De asemeni se pare ca a denumi virusul simulant un “virus pandemic“ pare cam neconform cu realitatea. Nu avem de unde sa stim daca virusul simulant este un virus pandemic sau doar o tulpina gripala inofensiva ce nu reprezinta nici o amenintare si nici macar nu este contagioasa.  Bineinteles, daca companiile de medicamente ar fi incercat in mod premeditat sa cauzeze o pandemie, aceasta ar fi una din metodele prin care ar fi putut sa o provoace. Si este o posibilitate clara, avand in vedere intregul profit pe care il obtin companiile de medicamente de pe urma pandemiei de gripa porcina. Dar  aceasta este doar o presupunere  in momentul de fata (in afara de faptul ca ar exista vreo alta documentatie doveditoare pe care eu inca nu o stiu, ceea ce este cu siguranta posibil).

   Concluzia? Aceste vaccinuri “simulante“ reprezinta o problema ingrijoratoare. Este clar ca vaccinurile impotriva gripei porcine sunt in esenta experimentale si ca Oamenii sunt folositi pe post de cobai in toata aceasta poveste. Motivatia este clara: profitul farmaceutic.  Dar nu stiu de nici o proba ce ar putea sa arate ca insasi WHO ar fi raspandit  o pandemie virala in mijlocul populatiei prin vaccinurile “simulante“. Acest concept poate reprezenta o rastalmacire necugetata a documentelor publice.

   Raspandirea unui virus pandemic  in natura a fost realizat mai probabil de companiile de medicamente, daca aceasta s-a intamplat. Iar ei nu au nevoie de vaccinuri pentru a raspandi in randul populatiei  o noua  pandemie … Tot ce trebuie sa faca este sa se plimbe prin Mexico City cu o singura persoana infectata care sa stranute la cateva usi.

   Abandonand stiinta in numele propagandei vaccinurilor

   Apropo, ceea ce este cu adevarat ingrijorator in legatura cu toate aceste lucruri este ca procedeul vaccinului simulant permite companiilor de medicamente sa castige pre-aprobare pentru un vaccin impotriva pandemiei chiar inainte ca pandemia sa apara! Odata ce incepe sa se desfasoare pandemia , fabricantul de medicamente face doar o manevra de copy-si-paste in laborator pentru a  aparea virusul pandemic in vaccinuri , inlocuind virusul simulant. De aici urmeaza o orgie de injectii in masa folosindu-se aceasta tulpina pandemica virala noua complet netestata!

   In esenta, procedeul “vaccinului  simulant“ permite companiilor farmaceutice sa obtina aprobare pentru vaccinuri  inainte ca acestea sa existe cu adevarat.

   Cum, mai exact, este aceasta stiinta buna? Nu este, bineinteles. Este doar vanzare de vaccinuri de catre marea industrie farmaceutica (Big Pharma) combinata cu abandonarea completa a stiintei bune. Bineinteles, in primul rand, vaccinurile impotriva pandemiei nu au avut niciodata legatura cu stiinta. Totul este despre bani si tot ce se doreste este ca oamenii sa se sperie si doreasca injectiile care cu siguranta vor omori mai multe vieti decat vor salva.

   Ma bucur ca oamenii se informeaza tot mai mult in legatura cu problema vaccinurilor “simulante“. Este o problema ce merita  o cercetare mai atenta. Ar putea chiar sa fie unul dintre vectorii  prin   care o pandemie este dezlantuita neintentionat (sau intentionat).

   Comentariu saccsiv:

   Interesanta tema cu vaccinurile “simulante“, insa chestiunea cu vaccinarile eu o vad intr-un context mult mai larg decat profitul industriei farmaceutice (Big Pharma):

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma    

Aproape totul despre GRIPA PORCINA (partea 2)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button