X

Vedeta MTV Heidi Montag: “trebuie intai sa ma omori ca sa-mi pui un cip”. Ierarhii nostrii probabil si-ar pune doua, sa fie siguri …

Foto: http://www. topnews.in/files/heidi_montag.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Intr-un dialog despre cluburile de noapte in care clientii au acces doar daca au implantate cipuri de identificare in corp, in cadrul emisiunii The Alex Jones Show, vedeta MTV Heidi Montag (1986-) a tinut sa declare ca “trebuie intai sa ma omori ca sa-mi pui un cip” si a adaugat ca precum orice crestin, a fost intotdeauna constienta de implinirea celor scrise in Apocalipsa (NOTA 1), deci a fost cu luare aminte si la semnul fiarei. Insa de cateva luni, ea si sotul ei au avut parte de o noua trezire, dupa ce producatorul ei muzical i-a aratat documentarul The Obama Deception (NOTA 2).

   “Faptul ca oamenii cred ca totul este OK in aceasta privinta, este revoltator. Un cip? Suntem caini? Dar nici chiar cainii nu merita cipuri.”

   Se spune in Biblie ca acesta este semnul fiarei si ca este un semn al adorarii diavolului, deci peste cadavrul meu vor pune ei un cip in mine. Corpul meu apartine lui Iisus Hristos, doar lui Dumnezeu, si nimeni nu va pune ceva in mine, eu nu ma voi inchina diavolului, nu ma voi conforma cu mersul restului lumii, asa ceva nu se va intampla.”

   Bravo ei. Deci o tanara vine tocmai din industria muzicala (ce prin definitie are rolul de a duce oamenii in ratacire) si ne spune de Apocalipsa, de semnul fiarei si de hotararea ei de a nu-l primi. Dumnezeu stie ce va fi cu fata aceasta pana la final, daca va cadea sau daca va deveni o mucenita. Bine ar fi sa ne rugam pentru ea si daca ea a avut curajul sa marturiseasca in lumea aceea a ei, cu atat mai mult s-o facem si noi, daca tot ne impaunam de cata invatatura ortodoxa cunoastem.

   Interesant cum apar marturisiri taman de unde caldiceii se asteapta mai putin. Sa ne amintim si de castigatoarea locului al doilea la concursul Miss SUA 2009, Carrie Prejean (Miss California), ce a starnit controverse dupa ce a declarat ca nu este de acord cu mariajul intre persoane de acelasi sex. Acest lucru, nu numai ca i-a adus oprobiul unor spectatori din sala, ci ar fi costat-o chiar titlul de Miss SUA:

VIDEO – Carrie Prejean (tanara din scandalul gay de la Miss USA): “Mi-am exercitat dreptul la libera exprimare. Si am fost pedepsita”

   Ce fac in acest timp majoritatea ierarhilor nostrii? Isi pun si ei intrebari referitoare la Apocalipsa, la implanturi, la homosexualitate? Nu, din contra. Firesc, din moment ce au treburi cu mult mai importante pe la lojile obediente Ritului Scotian Antic si Acceptat. Si ca atare pe agenda lor de lucru pe primul loc se afla ecumenismul, ca sa-i pregateasca antihristului terenul pentru religia noii ere … Cititi va rog si articolul:

IPS Laurentiu Streza: ORTODOCSII si CATOLICII trebuie sa fi IMPREUNA. APEL catre cititori

   Revenind la inceputul articolului, sa ne amintim de o stire deja veche (Barcelona clubbers get chipped), conform careia clientii clubului de noapte Baja Beach Club din Barcelona folosesc cipurile implantate in propriul corp … in loc de portofele si carduri. Caci nu-i asa, ce-i mai simplu decat promovarea ideii de cip la habaucii ce se bulucesc prin cluburi?

   Chestiunea cipurilor trebuie insa privita intr-un context mai general. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa 

   NOTE:

   (NOTA 1)

   Cititi va rog si articolul:

APOCALIPSA, traim vremurile din urma?

   (NOTA 2)

   Cititi va rog si articolul:

Documentare celebre: Alex Jones – „The Obama Deception (Diversiunea Obama)” – subtitrare in limba romana

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button