X

APEL CATRE SPECIALISTI: Ce parere aveti despre medicamentul romanesc CERVUGID, ce trateaza infectia cu Human Papilloma Virus (HPV)?

   Cititorul „monel” ne atrage atentia asupra articolului Pe urmele articolelor publicate in “Formula As”despre un tratament care elimina definitiv infectia HPV, si nu numai. Este vorba de CERVUGID, creat de medicul ginecolog dr. Christache Zanoschi din Iasi. Atat de putin cunoscut, incat nici medicii ginecologi nu il recomanda. Cine sa aiba interes sa il promoveze.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2811

   Acesta este prospectul medicamentului CERVUGID. E si ieftin, doar 25 lei o cutie, se recomanda 3 ture de tratament. E romanesc, deci nu dam banii pe porcarii straine. Cautati un medic ginecolog care sa stie despre el si care il recomanda in mod uzual. De altfel nici nu are contraindicatii, poate fi folosit si preventiv.”

   Iata si articolul cu pricina:
   „Anul trecut va prezentam un medicament romanesc, destinat tratarii bolilor vaginale, realizat de medicul ginecolog dr. Christache Zanoschi din Iasi. Anonime pana atunci si prea putin folosite, ovulele Cervugid si-au castigat locul in rafturile farmaciilor, dovedindu-se mult mai eficiente decat medicamentele din import. Ca sa va convingeti, va prezentam declaratiile unor medici care le-au utilizat in tratament
   “Un pas imens in batalia impotriva cancerului de col uterin!”
   Stimata d-na Sanziana Pop,
   Sunt medic ginecolog si doresc sa va adresez mii de multumiri pentru publicarea articolului despre medicamentul miraculos Cervugid in revista dvs. Lucrez de cateva decenii bune la Policlinica Universitara din Iasi si va pot spune cu toata sinceritatea ca aproximativ 95% din femeile care vin la cabinetul ginecologic acuza simptome suparatoare, persistent dureroase si mai ales provocatoare de complicatii majore – respectiv cancer de col uterin. Cervicitele sunt inflamatii ale colului uterin, cauzate de virusul Hpv, si sunt insotite de scurgeri, dureri, arsuri vaginale, prurit, jena si sangerare la contact sexual. Netratate la timp, se ajunge la cancer de col uterin.
Am tratat cu succes zeci de mii de femei care sufereau de cervicite, cu ovule Cervugid. Spre satisfactia noastra, virusul Hpv a disparut, leziunile L6Sil (considerate displazice) s-au ameliorat ori au disparut, iar leziunile Hgsil au fost net ameliorate (rezultate confirmate de noi teste Babes-Papanicolau, facute la 6 luni de la tratament). Bolnavele au beneficiat de tratament cu ovule Cervugid, asociat cu toaleta locala cu ceai de pelin, in care se dizolva 2-3 linguri de amidon, zilnic. Ca medic ginecolog, pot spune ca evolutia starii de sanatate a pacientelor in urma tratamentului cu Cervugid este exceptionala. Toate testele pacientelor se afla indosariate si pot fi consultate. La congresul de la Craiova, din septembrie 2003, a carui tema a fost “depistarea si tratarea leziunilor precanceroase ale colului uterin”, persoane competente si avizate in colposcopie au recunoscut ca aceste leziuni precanceroase, displazice, Dispar dupa tratamentul cu Cervugid! Este un pas imens in batalia impotriva cancerului de col uterin – acest dezastru mondial.

   dr. Viorica Leica, medic primar ginecolog, Policlinica Universitara Iasi
   “Elaborarea medicamentului Cervugid a umplut un gol care se resimtea demult  in terapeutica medicala ginecologica”
   Infectiile genitale feminine reprezinta de departe una din cele mai frecvente cauze de morbiditate la femei, cu implicatii profunde asupra starii de sanatate (atat imediat, cat si pe termen lung). O serie de infectii genitale determina leziuni displazice ale colului uterin (recunoscute ca stari precanceroase ale acestuia), care, netratate corespunzator, sunt responsabile de instalarea cancerului de col uterin. Elaborarea medicamentului Cervugid de catre d-l dr. Zanoschi Christache a umplut un gol care se resimtea demult in terapeutica medicala ginecologica, pentru ca vizeaza direct problematica de mai sus. Medicamentul se caracterizeaza printr-un spectru de actiune foarte larg, care acopera toata flora vaginala.
   S-au obtinut rezultate foarte bune in tratamentul proceselor inflamatorii cervico-vaginale: anexite, metrite, endometrite, pelviperitonite. Administrarea intravaginala are avantajul ca realizeaza o mare concentratie locala de substante active, nemaifiind nevoie asocierea cu alte medicamente.
   Conferentiar dr. Anton Cristina, medic primar Obstetrica si Ginecologie, Sef Sectie Maternitatea “Cuza-Voda” Iasi

   Cititi va rog si articolul:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   Nu stiu daca tratamentul de mai sus este eficient sau nu, insa ne vom lamuri in scurt timp. Pentru aceasta insa, este necesar ca toti cei implicati in lupta impotriva vaccinului GARDASIL – SILGRAD (asa zis “impotriva cancerului de col uterin”) sa apeleze la specialisti curajosi si obiectivi care sa-si expuna public parerea. Daca se va constata eficienta sa, consider ca trebuie promovat, ca alternativa la campania de vaccinare. Oricum, si daca este eficient, nu trebuie sa ne miram ca SISTEMUL nu-l face cunoscut … Cititi va rog si articolul:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button