X

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

Foto: http://swiftpassport. files.wordpress.com/2009/03/610x.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Incepand cu 1 iunie 2009, cetatenii SUA trebuie sa prezinte la toate punctele de trecere a frontierei (terestre sau porturi) noul pasaport aprobat de U.S. Department of Homeland Security pentru a intra in Statele Unite din Canada, Mexic, Caraibe sau Bermude.

   Pana acum, americanii care calatoreau pe uscat sau pe mare aveau nevoie doar de o dovada pentru a se identifica, cum ar fi un permis de conducere sau o copie autentificata a unui certificat de nastere sau de naturalizare pentru a intra in SUA dinspre tarile mai sus enumerate.

   Noile cerinte sunt parte a Western Hemisphere Travel Initiative (WHTI), un rezultat al Intelligence Reform and Terrorism Prevention Act. Urmariti va rog mai jos un clip „reclama” al acestui amplu program:

http://www.youtube.com/watch?v=2nAQTmznOKA&NR=1

   Conform site-ului oficial al U.S Department of State, U.S. Passport Card nu poate fi folosit pentru calatorii aeriene internationale. Acesta contine un cip radio frequency identification (RFID) si suntem asigurati ca este verificat doar de cititoare legate de baze de date guvernamentale sigure. Cu ajutorul acestei tehnologii inspectorii de la frontiere vor putea accesa fotografiile si datele biometrice stocate. Suntem asigurati de asemenea ca este exclusa posibilitatea contrafacerii si a falsificarii

   Consider ca nu se vor opri aici si ca este doar un pas spre viitoarele carti de identitate unice ce vor include tehnologie RFID cu toate datele necesare: fotografii, date biometrice, carnet de conducere, asigurari medicale, conturi bancare, etc. Oficial ni se spune ca sunt sigure, insa dupa cum bine ati observat, apar (mai ales pe internet) „scapari” ce dovedesc ca totusi nu sunt tocmai sigure. Motivul? Pregatirea pasului urmator: stocarea datelor intr-un cip implantabil in corpul uman. Cititi va rog si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button