X

Adrian Nastase: „In perioada urmatoare se vor produce noile carti de identitate. Acestea vor contine si un cip cu toate datele personale”

   Cititorul „blogideologic” mi-a atras atentia ca pe blogul d-nului Adrian Nastase, sub titlul Din surse, apare urmatorul text:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Din surse neconfirmate, am aflat ca, in perioada urmatoare, prin incredintare directa, se vor produce noile carti de identitate pentru cetatenii romani, de catre o companie straina. Acestea vor contine si un cip cu toate datele personale si, desigur,acestea vor fi si la dispozitia companiei respective. O fi adevarat, n-o fi adevarat?

   E foarte posibil. O data in plus consider ca a ne limita la o lupta de tip referendum, petitie sau miting anti-cip nu are ca rezultat decat sa-i dea ragaz SISTEMULUI sa lucreze nestingherit si in Romania la bucatica lui din marele santier al edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. O astfel de limitare este nefasta si pentru credinciosii ce astfel considera ca au rezolvat chestiunea mantuirii sau a sfarsitului vremurilor cu o semnatura pe un tabel sau cu doua lozinci strigate in piata.

   In cuprinsul acestui blog arat foarte clar ca problema cipurilor este un segment dintr-o piesa mai mare ce la randul ei face parte dintr-un urias puzzle. SISTEMULUI nu-i pasa de lupta anti-cip nici cat negrul sub unghie si isi vede linistit de treaba, caci nu se simte amenintat. De altceva se teme insa el si scoate legi in consecinta:

Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie

   Se teme de cei ce dau in vileag intreaga activitate a sa. Si mai este o chestiune, ori vorbim de 666 si prin urmare de Apocalipsa si de toate evenimentele profetite, ori nu mai vorbim decat de libertate, stat totalitar si supraveghere. Sa fie clar insa: DACA VORBIM DE 666 VORBIM DE PROFETII. Iar toti cei care in loc sa pregateasca oamenii pentru vremurile din urma, ii imbata cu nimic si le spun ca limitarea la actiuni anti-cip este suficienta pentru mantuire vor da aspra socoteala la Judecata. Si ca sa ma fac bine inteles, subliniez: E BUNA LUPTA ANTI-CIP, DAR CUPRINSA INTR-UN INTREG. LIMITAREA STRICTA LA CHESTIUNEA CIPURILOR ESTE NEFASTA.

   Din mesajele marelui duhovnic Iustin Parvu a ajuns sa ia fiecare ce-i convine. Cu toate ca staretul nu s-a limitat niciodata doar la discutia despre cipuri sau doar la referendum, unii s-au axat strict asupra acestora. Iar in acest timp ELITELE planetare lucreaza de zor. Au declansat mega criza pentru a duce omenirea in pragul disperarii si pentru a cere singura „Vrem un imparat planetar”:

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Au finantat actiuni de promovare a tot ce spurca pamantul: sodomie, avorturi, desfrau si astfel a ajuns planeta o uriasa Sodoma:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Au creat structuri precursoare ale imperiului mondial:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Din nefericire, majoritatea celor ce se axeaza strict asupra chestiunii cipurilor refuza sa faca referiri limpezi asupra PAPUSARILOR ce stau in spatele acestei actiuni si aceasta din nestiinta lor si din reacredinta a celor ce-i manipuleaza. Caci de reacredinta este intotdeauna vorba atunci cand cu buna stiinta se prezinta doar parti de adevar, cum ar fi de exemplu cazul celor care au initiat miscarea Zeitgeist.

   Cititi va rog si articolele:

APOCALIPSA, traim vremurile din urma?

Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

APEL LA NESUPUNERE: refuzati noile pasapoarte, buletine, acte de identitate, carnete de sofer. Cuvant al Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

Parintele IUSTIN PARVU ne sfatuiese cum sa ne organizam in comunitati crestine pentru vremurile din urma – video

Parintele Iustin Parvu: „Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele…” – video

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

„INGERUL DIGITAL„ (Digital Angel) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

Parintele Rafail Noica : „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata

ANALIZA spuselor PARINTELUI EFREM FILOTHEITUL (Arizona): “Pecetea va fi impusa dupa cel de-al treilea razboi mondial!”

Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” malefica

Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button