X

Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general

   A aparut un curent din ce in ce mai puternic in randul unei parti a miscarii ortodoxe anti-sistem, anume scoaterea chestiunii actelor cu cip din contextul general pe motiv ca daca populatiei i se prezinta intregul, nu va intelege.  Adeptii sai sunt crestini ravnitori, cunoscatori in linii foarte mari a modalitatii de lucru a SISTEMULUI, insa din pacate insuficient pregatiti in acest ultim domeniu, lacuna care cat de curand ii va face sa comita erori tactice atat de grave, incat vor risca sa ajunga intr-o fundatura.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Acest articol se adreseaza preponderent fratilor din intreaga miscare anti-sistem si cititorilor acestui blog ce deja sunt obisnuiti cu continutul sau, prin urmare imi cer scuze in fata celor ce vor intra la acest articol nefiind familiarizati cu studiul activitatii ELITELOR si care astfel este posibil sa nu inteleaga tot ce am de spus aici. Fac aceasta precizare deoarece de aceasta data nu voi mai umple textul cu informatii despre personalitati, organizatii, date istorice, etc., caci plec de la premiza ca cei carora ma adresez le cunosc, cel putin in esenta.       

   Revenind, iata argumentele mele la fraza din titlu:

   In primul rand trebuie sa folosim tactica propovaduitorilor din vechime ai Cuvantului, in mod special aceea a Sfantului Apostol Pavel, adica sa vorbim fiecaruia pe limba lui, la nivelul lui si plecand de la ce-l doare mai tare. Prin urmare, intr-un an in care foamea va bate la usile unei mari parti a populatiei ca sa stea cu ei la masa, intr-un an in care celor multi si corecti le va fi din ce in ce mai teama sa iasa seara pe strada din cauza inmultirii talharilor, a incepe sa le spui strict de cipurile din acte, ii va face sa ii doara direct in glezna de subiect.

   Daca insa le demonstrezi (cum fac in acest blog) ca ELITELE ce doresc “cipuirea” sunt aceleasi cu cele ce au declansat voit actuala mega criza economica si care fac eforturi si pentru declansarea foametei, a marilor miscari de strada si a unui cumplit razboi, totul doar cu scopul ca la final tot ei sa prezinte si “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, atunci in mod sigur auditoriului i se vor aprinde beculetele si va deveni mai interesat de subiect.

   Daca le mai demonstrezi in plus si ca in spatele celor ce finanteaza militantii pro sodomie sunt din nou aceiasi, devin si mai atenti.

   Cele de mai sus sunt valabile pentru orice colt al planetei. Local, pentru tara noastra, daca detaliezi legatura ce o au ELITELE cu tiganizarea si manelizarea, cu dezastrul imprumutului de la FMI, cu privatizarile strategice, cu distrugerea agriculturii si dependenta de importuri, atunci probabilitatea de a fi ascultat creste enorm.

   In plus, nu este doar o strategie buna, este chiar ADEVARUL, pe care nu avem voie sa-l ascundem indiferent de cat de nobil ni s-ar parea motivul. 

   Daca nu vom face astfel, nu doar ca putini ne vor asculta, dat fiind ca vor avea pe cap probleme ce li se vor parea mai importante, dar lasam cea mai mare parte a luptei anti-sistem s-o duca cei din miscarea Zeitgeist, new-age, anarhisti, neonazisti, adica exact “alternativele” sustinute din umbra de catre acelasi SISTEM … De ce le finanteaza ELITELE? Pentru a cauta cat mai putini nadejdea acolo unde trebuie, adica la Domnul nostru Iisus Hristos si a-i canaliza acolo unde vor ei. Prin urmare, nespunand adevarul, nu ne vom face oare vinovati, caci cei ce totusi cauta raspunsuri, le gasesc partial prin alte parti si astfel se ratacesc?

   A vorbi strict de conceptul “actele cu cip = semnul fiarei” mai are un neajuns major. Nefiind adevarat, deoarece sunt doar etape premergatoare semnului 666, va ridica mingi la fileu si celor mai nepregatiti dintre palmasii marii mass-media, politicienilor sau Patriarhiei ce evident se vor arunca la lupta in apararea SISTEMULUI. Iar fraza in jurul careia va gravita “dezbaterea” va fi “habotnicii si extremistii lupta cu dracul din pasaport”.

   Am studiat SISTEMUL pana mi s-a aplecat de el. Nu stiu cati insa imi dati dreptate in cele ce am expus pe scurt mai sus. Celor care sunteti totusi de acord, va propun ca daca nu-i putem convinge pe fratii nostrii ca gresesc, cel putin sa ne inmultim efortul de a informa real si util populatia. In acest sens va propun cateva materiale ajutatoare (in ordine alfabetica):

 

ANALIZA spuselor PARINTELUI EFREM FILOTHEITUL (Arizona): “Pecetea va fi impusa dupa cel de-al treilea razboi mondial!”

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada

 

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

 

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

„INGERUL DIGITAL„ (Digital Angel) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

 

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

 

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

Parintele Rafail Noica : „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

 

SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata

 

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

 

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

 

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

    Sunt cateva din titlurile din cuprinsul acestui blog. Dar multi din fratii ce au site-uri au de asemenea materiale interesate. Un bun exemplu este articolul PREMIERUL GORDON BROWN – “MARE PREOT” AL NOII ORDINI MONDIALE al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT.   Folositi-le si INFORMATI.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button