X

Ce mancam dupa ce refuzam noile acte cu cip incorporat?

   In articolele:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

 

   si

 

Previziuni sumbre asupra viitorului foarte apropriat (ascunse de catre autoritati)

 

   dezbateam impreuna cu cititorii cateva chestiuni esentiale ale acestor vremuri.  Propun acum dezvoltarea uneia din cele mai importante: hrana. In articolul APOCALIPSA, traim vremurile din urma ? veti gasi multe citate ale unor Parinti si Mari Duhovnici ce ne tot invatat ca in timpul prigoanei finale, ca forma de rezistenta si subzistenta pentru cei ce refuzam semnul fiarei, este necesar sa ne cam intoarcem la formele primare de existenta si prin urmare si la vechiul tip de agricultura. Insa majoritatea dintre noi cei ce totusi parem a intelege si ne opunem cipurilor, nu facem concret nimic in acest sens, ci ne preocupam strict cu lupta de tip miting, petitii, actiuni judecatoresti, parca inadins dorind sa-i dam SISTEMULUI cat mai mult timp la dispozitie … Parca nu le vine a crede unora dintre noi ca este foarte posibil ca sa asistam la inceputul sfarsitului. Ei sunt dintre cei care considera ca pot amana acest sfarsit si de obicei dau exemplul cetatii Ninive. Uita insa un aspect esential, faptul ca nu prin mitinguri a fost iertata cetatea, ci deoarece de la imparat si pana la sclav, toti s-au imbracat in sac si si-au pus cenusa in cap ca semn ca isi regreta pacatele iar de la oameni si pana la dobitoace, toti au postit. Vi se pare a se petrece ceva asemanator pe planeta? Daca acestea nu li se par argumente suficiente, ar putea cel putin sa se gandeasca la faptul ca cei ce au declansat voit mega criza in care ne aflam, doresc si o mare foamete pe pamant si razboi si tulburari, pentru ca mai apoi sa poata veni cu solutia: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE … 

   Insa ELITELE acestui sistem au luat cat se poate de in serios si posibilitatea acestei portite de scapare de tip retragere in munti, luand masuri inca de foarte mult timp si lovind exact acolo unde doare mai tare: au reusit ca agricultura si cresterea traditionala a animalelor sa devina aproape imposibila.

   In 1960 Banca Mondiala creaza International Development Association (IDA),  foarte controversata, deoarece a fost folosita pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat insa si un rol determinant in implementarea “Green Revolution“. Se cuvine a aminti aici ca ROCKEFELLER FOUNDATION a declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. Deci daca sunteti bucurosi ca actualmente ardeiul gras este cat dovleacul iar ambele au gust a nimic, sa stiti cui sa-i multumiti. A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation. Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii : ROCKEFELLER FOUNDATION

 

   Revolutia verde a mai rezolvat insa o problema presanta a ELITELOR, anume s-au asigurat ca o agricultura de tip izolat, ca forma de subzistenta a grupelor mici umane ce s-ar putea teoretic refugia in zonele cat de cat departate de civilizatie din tarile dezvoltate, pe timp de criza economica sau doar ca forma de rezistenta anti-sistem, sa fie aproape imposibila, deoarece “noile plante” nu se pot inmulti firesc … Altfel spus, nu poti folosi pur si simplu semintele lor pentru o viitoare recolta. Toti cei ce actualmente s-au axat pe astfel de culturi, folosesc seminte “tratate”, care in conditii de izolare evident ca nu se mai pot achizitiona. Ba mai mult, plantele in sine nu mai au o minima rezistenta naturala, aidoma suratelor “primitive” si prin urmare, in scurt timp se alege praful de orice recolta.     

   Iar in privinta animalelor, cam cum credeti ca le vom putea creste cand sunt obligatoriu … “cipuite”.

   E greu fratilor daca nu incepem de acum sa luam masuri, cat inca mai gasim “vechituri” pe care sa le putem cultiva. E si mai greu daca nu incepem sa ne pregatim “psihologic” ca in curand vom fi considerati de SISTEM niste calcatori de lege si de fapt asta si vom fi, din moment ce vom refuza inclusiv viitoarele acte de identitate obligatorii, vom creste animale “la negru” si nu vom plati taxe la “stat”.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button