X

Avantajul mass-mediei, comentariu la inregistrarea emisiunii B1TV cu Danion Vasile si Maica Ecaterina Fermo

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=4229114545142043300&hl=en]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-529809583924304738&hl=en]

   Desi nespectaculoasa pentru cei ce au mai studiat materiale anti-sistem, aceasta emisiune o consider cea mai reusita actiune din grupa celor ce se adreseaza „incepatorilor”. Dovada o reprezinta si cei cu care am discutat ieri, persoane fara acces la internet, care dupa ce au vizionat-o, au inceput sa-si puna intrebari despre ce si cum cu aceasta chestiune. Am constatat ca a avut un impact mai mare asupra lor decat toate protestele anti cip si decat toate conferintele de pana acum. Si este firesc, nu pentru ca nivelul conferintelor ar fi mai scazut, ci datorita avantajelor pe care il are mass-media. Din pacate tot de aceea emisiunea n-a mai fost reluata ieri la ora 13 cum aparea de obicei in grila de programe si probabil ca prea des nu ne vom mai intalni cu alte asemenea ocazii. Prin urmare consider ca este util sa fie promovata cat mai mult. O puteti descarca de aici:

http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-87984eee33.zip

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button