X

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

   Henry Kissinger ( NOTA 1 ) spunea la conferinta Bilderberg Group ( NOTA 2 ) din Evian, Franta, 1991:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991].  Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Altfel spus, frica rezolva multe. Unui crestin nu-i este insa frica, caci isi pune nadejdea in Domnul Iisus, necazul apare insa in faptul ca de peste doua sute de ani masoneria a dus o campanie tenace de indepartare a omului de Dumnezeu si astfel au rezolvat intre altele si aceasta chestiune … Indoctrinati fiind sa-si puna nadejdea in fortele proprii, este evident ca majoritatea indivizilor ajung ca atunci cand se simt depasiti de unele situatii de criza, sa caute un sprijin exterior, iar cum nu au credinta crestina sau o au doar formala, il vor cauta uneori exact acolo unde nu ar trebui.

   Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000 , intitulat

Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

   la pagina 51 se putea gasi :

   „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar acest nou Pearl Harbor s-a petrecut si numele sau este 11.09.2001 … Cititi va rog si articolul:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

   Dupa povestea cu atacul asupra zgarie-norilor si a cladirii Pentagonului, s-a pedalat intens pe frica de teroristi si astfel s-au creat pasi uriasi in realizarea scenariului Kissinger, inclusiv pe „necesitatea” emiterii unor acte de identitate din ce in ce mai performante, dar cum si acestea se pot falsifica, se va „impune” pana la urma folosirea implanturilor cu microcipuri. Asta in afara de supravegherea de tip Big Brother din ce in ce mai vizibila chiar si pentru cei mai sceptici. Dar cum totusi acest tip de frica nu parea a fi suficienta, au mai deschis un front: protejarea copiilor in fata pericolului rapirilor sau al disparitiilor. Astfel a luat nastere in SUA Child Identification Program, prescurtat … CHIP, asta pentru a se obisnui familiile cu conceptul si denumirea. In fapt este vorba despre o uriasa campanie de stocare de date ale tuturor copiilor ce include si informatii AND, zice-se utile atunci cand se pierde un micut. Totul fiind finantat si promovat de catre … loje masonice. Iata cateva din ele: 

 

   MasoniCHIP Committee of the Conference of Grand Master of Masons in North America:

MasoniCHIP National website

 

   Connecticut Child Identification Program

 

http://www.ctchip.org/

 

   Florida Masonic Child ID Program or Masonic Chip

 

http://www.keywestmason.com/child_id.htm

 

   Georgia Child Identification Program

 

http://www.gachip.org/

 

   Illinois Child Identification Program

 

http://www.ilchip.org/

 

   Indiana Freemasons and DeMolay Introduce CHIP Program

 

http://www.indianafreemasons.com/chip.html

 

   Kansas Child Indentification Program

 

http://www.kansaschip.org/index.html

 

   Maryland Child Indentification Program

 

http://mdchip.org/

 

   Massachusetts Freemasons , Masonic Youth Child ID Program (MYCHIP)

 

http://www.mychip.org/

 

   MECHIP.ORG.

 

http://www.mechip.org/

 

   Michigan Child Indentification Program

 

http://michip.org/

 

   Missouri Child Indentification Program

 

http://www.mochip.org/

 

   Nebraska Freemasons Child Identification Program

 

http://www.glne.org/CHIP.aspx

 

   Pennsylvania Child Indentification Program

 

http://www.pagrandlodge.org/pyf/pgm/chip/

 

   Rhode Island Child Indentification Program

 

http://www.rimasons.org/chips.htm

 

   Washington Child Indentification Program

 

http://www.wachip.org/

 

   Wyoming Child Indentification Program

 

http://www.wyomingmasons.com/programs.html

 

   Grand Lodge Free & Accepted Masons State of New York, Child Indentification Program Newsletter

 

http://www.nymasonicsafetyidprogram.org/Welcome.html

 

agdskslogobuttonize

Foto: http://www.agds.org/

 

   Trebuie inteles insa ca pasiunea asta nu e noua, chiar daca acum este pe fata. Prin oamenii ei, masoneria a inceput acest experiment acum aproape o suta de ani:

   In 1911, firma statisticianului germano-american Herman Hollerith (1860-1929) se uneste cu alte trei companii, formandu-se Computing Tabulating Recording Corporation (CTR). Aceasta noua entitate isi va schimba denumirea in International Business Machines Corporation (IBM) in 1924, sub presedintia lui Thomas J. Watson.

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ), mason, fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace, fost membru al cultului Bohemian Grove ( NOTA 3 )

   IBM a avut insa relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati. 

   IBM este insa si companie membra Council on Foreign Relations ( NOTA 4 ). A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei, Thomas J. Watson a fost chiar medaliat de Adolf Hitler.

   Cititi va rog si articolul:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Prin acest Child Identification Program, promovat cu acadele, floricele si balonase, ELITELE mai rezolva o problema: crearea unei simpatii a populatiei fata de masonerie. Mai mult chiar, concomitent sunt create pentru adulti clipuri video precum cel de mai jos, unde este infatisata partea vizibila a gradelor inferioare ritului scotian in niste culori foarte atractive:


http://www.youtube.com/watch?v=saXOjB50y78&eurl=http://www.keywestmason.com/video.htm&feature=player_embedded

 

   Din nefericire pentru umanitate, nu este nici pe departe asa si cu gradele superioare. Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) sustinea in lucrarea sa ” DOGMĂ ŞI RITUAL ” ca :

   Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

   Si tot el a formula … dogma divinităţii lui lucifer în aceeasi “Morals and Dogma” :

   Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   NOTE:

 

   ( NOTA 1 )

 

   Henry Kissinger (1923 -), evreu, participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ). Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001, fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove.

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala  .

   A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

   Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

   Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Si foarte important :

   NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov

 

   ( NOTA 2 )

 

   Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul :

 

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti

 

   ( NOTA 3 )

 

   Fondata in la sfarsitul secolului 19, Bohemian Grove este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul “Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

 

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

 

   Interesant este de studiat si site-ul:

 

http://www.infowars.com/bg1.html

 

   Lista membrilor o gasiti la:

 

Personalitati si organizatii : BOHEMIAN GROVE

 

   ( NOTA 4 )

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ . 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button