X

Cuvant GRAV al unui preot: cei ce se opun noilor pasapoarte sunt ERETICI

   Erezia, cuvant cumplit pentru orice ortodox ce se straduie sa-i fie placut Domnului.  Erezia, unul din cele mai grele pacate, atat de greu incat ereticilor le sunt pregatite locurile dintre cele mai din adanc ale iadului … Sunt oare eretic, Doamne? Fraza acuzatoare am auzit-o azi la predica, intr-o zi de Duminica, ziua invierii Domnului si Stapanului vietii mele si am plans … Sa fi gresit Doamne? Sau este acel preot pe cai ratacite? Arata-mi Doamne!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   De ani de zile ma stradui sa arat lucrarea oamenilor-unelte ale diavolului si de peste un an lucrez pana la epuizare la acest blog pentru a lamuri cat mai limpede cititorii asupra mecanismelor unui SISTEM ce s-a pus inca de la inceputurile sale in slujba maleficului. Toate informatiile prezentate sunt reale si ma gandesc ca este o lucrare placuta in ochii Domnului. Mai departe insa nu vreau sa gresesc si ma rog bunului Dumnezeu sa ma invete ca si pana acum.

   Studiind istoricul SISTEMULUI am constatat ca un grupuscul de ELITE ce au acumulat averi enorme, sectoare intregi ale economiei si care conduc intregul sistem financiar bancar, lucreaza de peste doua secole pentru un singur scop: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Pentru a intelege cum este posibil asa ceva ar trebui sa cititi intreg acest blog, o idée insa va puteti face daca incepeti cu articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Insa acest imperiu global pe care si-l doresc acestia, implica nu doar existenta unei mega structuri planetare ci si o schimbare din temelii a intregii societati, o rasturnare a valorilor reale ale umanitatii si inlocuirea lor cu tot ceea ce mintea omeneasca poate inventa mai scarbos. Iar acestea nu se puteau face peste noapte si de aceea au avut nevoie de etape iar fiecare astfel de etapa s-a cladit pe multele cadavre ale celor prinsi in marile crize planetare (economice, razboaie sau revolutii) pe care tot ei le-au generat pentru ca tot ei sa vina mai apoi cu “solutiile salvatoare”. Si astfel, cu tenaciate, au ajuns atat de departe incat sunt la un singur pas de visul strabunilor lor. Pentru aceasta insa, mai au nevoie de o MEGA CRIZA, o criza a crizelor, cea mai cumplita de cand este omul pe pamant. Ea a inceput “oficial” in toamna, am avertizat de aceasta de peste un an si continui chiar si acum sa trag semnale de alarma: de anul acesta va apare foametea, masive miscari de strada, manifestari ale anarhismului, razboi nimicitor. Iar in aceasta ecuatie vor intra si cipurile si nu sunt singurul care o spune. Foarte important este sa nu scoatem problema acestor implanturi din contextul general:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Studiind temeinic toate cele de mai sus si observand cum acestea se aseamana cu descrierile din profetiile Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici, m-am gandit: nu cumva a inceput sfarsitul vremurilor? Mai mult, de cand a fost scrisa Apocalipsa, niciodata in istorie evenimentele descrise acolo nu s-au aseamanat mai mult cu cele ce vedem ca au inceput a se petrece in jurul nostru. Cititi va rog si articolul:

 

APOCALIPSA, traim vremurile din urma ?

 

   Desigur, doar Tatal stie cand va sosi vremea, dar asta nu inseamna ca obligatoriu va sosi peste mii de ani. Si tocmai pentru ca nu stim, trebuie sa fim mereu pregatiti. Sa luam exemplul bisericii primare: asteptau venirea iminenta a Domnului Iisus si aceasta nu a fost un lucru neplacut inaintea lui Dumnezeu, din contra, atunci s-a pus temelia de nezruncinat a crestinismului, atunci a inceput seria marilor Sfinti Mucenici. Prin urmare, eu nu spun ca a inceput sfarsitul vremurilor, ci ca este posibil si ca este bine sa ne comportam ca si cum ar fi inceput. Nu asteptand nave extraterestre, „initiati” salvatori din Tibet sau partide revolutionare care sa schimbe niste elite cu altele, nu devenind adepti ai unuor  neo-paganisme, nu studiind calendare mayase. Acestea sunt „alternative” pregatite tot de diavol si marionetele lui. Ci crestineste. Cititi va rog si articolul:

 

NEW AGE , religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

   Ce este rau in cele ce am spus mai sus? Ce este neplacut in ochii Domnului?

 

   OBSERVATIE IMPORTANTA:

 

   Ati constatat cum cei ce ne spun sa nu interpretam Apocalipsa si semnele sunt de fapt cei ce o fac? Si ati observat siguranta lor? Ei declara fara a avea nici un dubiu ca nu acesta este sfarsitul veacurilor. Pe ce se bazeaza? Subliniez inca o data diferenta: cei ca noi spunem ca este posibil, deci sa fim pregatiti, ei insa spun ca este exclus si sa fim linistiti.

   Acel preot care ne spune ca suntem eretici il descria zilele trecute pe Parintele Iustin Parvu ca fiind un batran strungar zapacit. Iar despre cipuri s-a exprimat intr-un mod ce pe mine m-a ingrozit: „Iisus este oare atat de imbecil incat sa ingaduie sa-ti pierzi mantuirea doar daca il accepti?”

   In general cei ce vehiculeaza astfel de idei nu credeau pana acum un an ca se lucreza intens la instaurarea Noii Ordini Mondiale si cu atat mai putin ca se va declansa o criza pentru aceasta. Acum cand este vizibila si pentru ei, neaga orice legatura intre aceasta Ordine a unui GUVERN MONDIAL si un posibil sfarsit. Si iar intreb, pe ce se bazeaza oare ca sunt atat de convinsi de corectitudinea spuselor lor? Ce vad ei atat de placut in ochii Domnului la un guvern planetar total anti crestin, promotor al uciderii de prunci nenascuti, a sodomiei, al desfraului, al unei religii new age ce promoveaza pe fata antihristul? Ei scot chestiunea cipului din contextul general si spun ca nu reprezinta un pericol. Dar restul li se pare in regula? De ce ar lasa Dumnezeu sa prospere o societate planetara care se va indeparta de El?  

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button