X

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

   Dupa cum ati observat, majoritatea eforturilor luptatorilor anti-sistem s-au canalizat in ultima vreme pe mitinguri, petitii, actiuni judecatoresti.  SA PRESUPUNEM CA:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

         se vor unii pe un front comun toti cei ce se declara impotriva cipurilor: ortodocsi, alte culte crestine, yoga, neo-pagani, atei, etc.

         se va reusi urnirea a sute de mii de participanti la diferite manifestatii

         se vor umple de semnaturi petitiile

         vor apare noi si multe procese pe rol

         dar puterea va hotara emiterea de noi carnete de soferi, pasapoarte si acte de identitate cu cip incorporat

 

   CE VOM FACE? Indemnul ar fi sa le refuzam. Simplu de spus. Intre timp a mai aparut o problema: cei ce n-au stiut de existenta cipului in momentul in care le-au ridicat. Teologul Danion Vasile ne spune ca aceasta nu este o problema de acceptare, caci au facut-o din nestiinta. DUPA CE-AU AFLAT INSA, CE VOR FACE? Raspunsul logic ar fi sa renunte la ele. Iar simplu de spus.

   Daca pasapoartele pot parea pentru multi un moft la care se poate renunta, in privinta carnetelor de soferi chestiunea se complica iar in cazul actelor de identitate obligatorii ea devine deja dramatica. Un om are carnet de soferi in doua cazuri: are (sau are de gand sa aiba) cel putin o masina sau are un serviciu care depinde de acel carnet. In primul caz ar trebui sa apeleze la cei ce au carnet vechi, pana si-l schimba toti, apoi sa renunte la acel vehicul. In al doilea caz insa, e greu tare, caci ramane fara serviciu. Dar in momentul in care orice act nou de identitate va avea incorporat un cip, a-l refuza inseamna a incalca legea, caci va fi obligatoriu, apoi foarte multe lucruri nu vei mai putea face. Nu te vei mai putea angaja decat teoretic „la negru”, nu vei mai putea sa ai o afacere legala, sa faci o tranzactie ce implica acte notariale, nu vei mai putea lasa si lua mosteniri si lista este foarte lunga. Adica, esti la un pas de celebrul „nu vei putea vinde si nici cumpara”. Iar acestea de mai sus nu sunt decat prima etapa. Va urma „unificarea” tuturor documentelor intr-unul singur, apoi un proces de implantare in corp a unui cip cu toate datele acestuia iar tot acest proces se va petrece concomitent cu disparitia banilor lichizi. Acel moment va fi cumplit.   

 

   Ideea acestui articol a venit in urma comentariului cititorului Ioan Dan, pe care il redau mai jos:

   Deschide un topic pe subiectul: Pregatirea la modul concret de supravietuire in conditii extreme a celor ce se vor refugia in pesterile si vagaunile muntilor pentru a scapa de prigoana antihristului dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul:
Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.”

 

   Prin urmare ma voi stradui sa promovez aceasta tema si ii rog pe toti cei ce o considera importanta sa faca la fel. Observam ca insemnarea cu 666 va cuprinde importante etape premergatoare, deci si abordarea chestiunii propun sa se faca in doua componente: 1) carnete de soferi, pasapoarte, acte de identitate si 2) semnul ca atare. Deocamdata suntem in etapa 1), un fel de examen pregatitor pentru toti crestinii marturisitori. Este important caci reprezinta o trecere de la vorbe la fapte. Vom vedea cati dintre noi vor face acest pas: REFUZUL cu grele si imediate neplaceri. Nu este insa un examen doar pentru cei ce ar fi nevoiti sa-si schimbe vechile acte expirate, ci si pentru ceilalti, care sunt inca „in regula”. Acum vom vedea in ce masura Biserica reprezinta un trup fiecare membru al ei fiind un madular, unul deget, altul ureche, limba, ochi, etc., fiecare cu darul sau de la bunul Dumnezeu, trup in care daca se bucura unul, se bucura toti de bucuria lui, daca il doare pe altul , de asemenea toti sufera. Sau daca nu cumva suntem doar o gramada de indivizi egoisti ce se roaga fiecare pentru el lui Dumnezeu. Spun asta deoarece cel ce va face pasul si va refuza noile acte va depinde in mare masura de intelegerea fratilor sai care sunt inca “in regula”. Il vor ajuta acestia cand acela va incepe sa intampine inerentele piedici ale sistemului? Care au posibilitati, il vor ajuta cu un serviciu? Vom fi cu totii o comunitate precum cei din biserica primara? Cei foarte bogati ii vor ajuta pe cei foarte saraci? Sau vor ramane doar sa teoretizeze? Vom vedea.

  

   In concluzie, invit pe toti cei ce au ceva de spus in privinta aceasta, s-o faca neintarziat. Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne invete ce sa facem, studiem Sfanta Scriptura, scrierile Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici adormiti. Sa-i intrebam pe duhovnicii actuali.

 

  Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button