X

SILVIU PRIGOANA recunoaste ca este MASON, ataca crestinismul si promoveaza cipurile – video

http://www. youtube.com/watch?v=vTye2T0Y2FM

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Trebuie sa precizam ca nu este singurul politician PDL ce promoveaza “utilitatea si necesitatea” microcipurilor. Iata-l mai jos si pe Theodor Stolojan facand acelasi lucru (min.3:00):


http://www.youtube.com/watch?v=qS9eTUz38RU&eurl=http://apologeticum.ro/&feature=player_embedded

   Sa ne aducem aminte ca Sorin Frunzaverde, un alt mason din PDL, iesise la rampa inaintea alegerii Patriarhului pentru a spune raspicat:

   Fac parte din acesta adunare din 1998, sunt membru cu drept de vot, iar urmatorul Patriarh va fi Daniel, Mitropolitul Moldovei.”

   Era vorba despre Adunarea Nationala Bicericeasca, imbacsita (ca si politicul) de masoni, precum celebrul personaj academician Constantin Bălăceanu-Stolnici.

   Sunt voci din ce in ce mai multe ce declara ca si in Adunarea Eparhiala a Sfintei Arhiepiscopii a Bucurestiului erau puzderie de astfel de zidari ai GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Prin urmare sa nu ne miram de reactiile Patriarhiei in problema noilor pasapoarte. Cum sa nu ne miram de inclinatia multor ierarhi spre ecumenism, despre care marele teolog Dumitru Staniloae spunea ca este produsul masoneriei. Cititi va rog si articolul:

 

Dumitru Staniloae: „ Ecumenismul este produsul masoneriei „, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

 

   Observam din ce in ce mai des in mass-media tupeul cu care pe fata a inceput sa se promoveze „valorile” masoneriei. Cititi va rog si articolul:

 

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

 

   Revenind la Prigoana, ati sesizat ca se declara crestin-ortodox. Doar cu numele desigur, caci la momentul adevarului si-a dat arama pe fata atacand acerb ortodoxia si acuzand-o ca doreste instaurarea unei noi inchizitii, care inchizitie o omorat la vremea ei oameni de stiinta, etc., etc., etc. (tot tacamul celor de-l urasca pe Iisus). Sa ne amintim ca tot el a promovat Zeitgeist pe OTV si B1tv, specificand la acel moment ca nu a dat si partea 1 a documentarului (cea cu atacul anti-crestin) deoarece Romania nu este inca pregatita s-o vizioneze … Cititi va rog si articolul:

Pericolul ZEITGEIST

   Se cuvine sa atentionam acum asupra unor iminente actiuni de o importanta covarsitoare, o repetare a evenimentelor petrecute in spatiul germanic acum 100 de ani. Au aparut (ca si atunci) o serie de miscari si curente la prima vedere anti-sistem (uneori atacand chiar masoneria), dar avand ca „religie” neo-paganismul sau puternice influente indo-tibetane. Ca si atunci, o parte dintre acestea deocamdata nu ataca crestinismul, ba uneori chiar se declara crestine, dar la momentul adevarului vor declansa o apriga prigoana. Pana atunci, ca o prima diferenta, observam ca ele promoveaza lupta impotriva ELITELOR conducatoare planetare (pana aici facand front comun cu crestinismul), dar dorindu-si doar o schimbare a lor cu ceva tot pamantesc, alte ELITE (un soi de fii ai luminii) si edificarea unei lumi mai bune pe acest pamant. Unele chiar avertizeaza despre un fel de sfarsit al acestei lumi, care ar fi la final de ciclu, urmand un altul in care ei ar avea un cuvant de spus si unde invatatura lor se va dovedi cea adevarata. Crestinismul insa, mai ales ORTODOXIA, se axeaza pe mantuirea sufletului credinciosilor, a cat mai multor semeni si in asteptarea celei de a doua veniri a Domnului Iisus. ACEEA VA FI LUMEA CEA NOUA, BUNA SI CU PACE. Orice alta constructie artificiala a omului va duce intr-o fundatura precum a dus si national-socialismul. De fapt, acum se repeta ceea ce s-a petrecut si atunci: diavolul ofera prin marionetele sale de rang inalt o „alternativa” anti-sistem necrestina. Intelegeti prieteni, undeva la varfurile celor doua „tabere” ( sistem si anti-sistem necrestin) personajele sunt aceleasi iar interesele converg. Cititi va rog si articolele:

 

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

 

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   Inchei precizand ca nu putem acuza doar PDL sau ierarhia bisericeasca. Infectate sunt toate structurile importante ale statului. Mai sunt desigur crestini adevarati prin ele, dar din ce in ce mai putini si din ce in ce mai marginalizati. Cititi va rog si articolul:

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

 

 

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button