X

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

   Aaron Russo (1943 – 2007), producator de filme, politician si activist. S-a nascut intr-o familie de evrei Sephardic originara din Italia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led Zeppelin, The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane

   A produs filme precum Trading Places ( cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd ) sau Teachers ( cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio ). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award.

   In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008 .

   In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“. Cititi va rog si articolul:

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

   In 2007, intr-un interviu dat lui Alex Jones, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist , apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele … Scarbit de ticalosia lor, a decis sa treaca in tabara opusa:

 

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

   Moare de leucemie.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button