X

AZEC: Pasapoartele biometrice, inregistrare video, Comisar Sef Gabriel Pandele, Comisar Horatiu Judea, Monahul Filotheu Balan, Pr. Prof. Stefan Buchiu, Pr. Prof. Constantin Coman, Sociologul Dan Dungaciu

   Razvan Bucuroiu – Cuvant in deschiderea temei pasapoartelor biometrice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

http://video. crestinortodox.ro/Razvan_Bucuroiu___Cuvant_in_deschiderea_temei_pasapoartelor_biometrice-20001372.html

 

   Comisar Sef Gabriel Pandele, Directia Generala Pasapoarte

 

http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Comisar_Sef_Gabriel_Pandele-20001373.html

 

   Comisar Horatiu Judea, Directia Generala Pasapoarte

 

http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Comisar_Horatiu_Judea-20001374.html

 

   Monahul Filotheu Balan, Manastirea Petru Voda

 

http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Monahul_Filotheu_Balan-20001377.html

 

   Pr. Prof. Stefan Buchiu, Facultatea de Teologie

 

http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Pr_Prof_Stefan_Buchiu-20001379.html

 

   Pr. Prof. Constantin Coman, Facultatea de Teologie

 

   http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Pr_Prof_Constantin_Coman-20001380.html

 

   Sociologul Dan Dungaciu

 

http://video.crestinortodox.ro/Pasapoartele_biometrice___Sociologul_Dan_Dungaciu-20001381.html

 

 

   Voi analiza succint cateva din spusele unor vorbitori care reaminteau pareri general raspandite in interiorul bisericii: ecumenismul nu este periculos caci a cam murit, nu exista actiuni planificate de lovire a ortodoxiei, numarul de biserici si de participanti la slujbe a crescut deci nu putem vorbi despre o scadere a credintei (nu la noi, dar se recunoaste ca ea are loc in vest), nu exista actiuni la nivel planetar de creare a unui Guvern Mondial si a unei Noi Ordini Mondiale, noile pasapoarte nu sunt un semn premergator al pecetluirii, credinciosii nu au voie sa vehiculeze previziuni apocaliptice.

   Voi contrargumenta in cele ce urmeaza folosind nu datul cu parerea, ci informatii clare despre personaje, organizatii, finantari, evenimente

   Pentru ca unul dintre acesti domni, care a expus cele de mai sus, l-a citat pe marele teolog Dumitru Staniloae, o voi face si eu reamintind teribilul sau avertisment: „ECUMENISMUL ESTE PRODUSUL MASONERIEI”. Si demonstrez acest lucru in articolul:

 

Dumitru Staniloae: „ Ecumenismul este produsul masoneriei „, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

 

   In legatura cu actiunile anti-ortodoxe, ele nu doar ca exista, dar au o forta si o amploare covarsitoare:

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

   Referitor la „cresterea credintei”, ea nu este reala la nivel planetar. Putem vorbi insa de o crestere a influentelor tibetane, orientale, de o amploare fara precedent a conceptelor new age. Iar daca la noi sunt multe biserici si multi participanti la slujbe nu inseamna automat o crestere a credintei.

   Exista actiuni pentru crearea unui GUVERN MONDIAL, am detaliat aceasta chestiune in intregul meu blog. Ca un inceput de studiu, puteti insa citi si articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Evident ca nu putem spune cand va sosi ceasul, caci doar Tatal stie, dar a declara cu siguranta ca nu este „la usi” este la fel de grav. Noi crestinii avem datoria sa fim mereu pregatiti, sa nu dormim crezand ca se va petrece intr-un viitor indepartat. Si aceasta tocmai pentru ca nu stim. Deci trebuie sa veghem. Faptul ca cei din biserica primara asteptau venirea iminenta a Domnului, i-a facut viteji mucenici si astfel s-a pus temelia indestructibila a crestinismului. Aceasta s-a petrecut si deoarece pe atunci nu erau voci care sa „invete” credinciosii sa fie calmi si rationali. Astazi insa suntem invatati sa fim caldicei, crestinismul a ajuns un soi de ritual formal, o adunare ca la club, nu mai e traire, nu mai e milostenie, pentru unii a ajuns o afacere. Dorm unii preoti pe ei din nepasare, altii se complac de frica … Cand i-am spus unuia despre cuvintele marelui Ioanichie Balan, cum ca traim vremuri apocaliptice, mi-a raspuns ca stie, dar acela isi permitea sa spuna caci era batran, ei insa au copii, familie … Ce diferenta intre mamele sfinte din vechime, ce-si incurajau fii sa primesca cununa muceniciei si acestia! Nu-i nimic rau in ochii Domnului daca asteptam in orice clipa venirea Sa, nu-i nimic rau daca refuzam actele de identitate noi. Daca facem altfel insa, sa nu patim precum fecioarele nesabuite!

   Cititi va rog si articolul:

 

Cuvant GRAV al unui preot: cei ce se opun noilor pasapoarte sunt ERETICI

 

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button