X

Personalitati si organizatii: DIGITAL ANGEL, VeriChip, Applied Digital Solutions, RFID (radio-frequency identification)

   ÃŽn mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui “Sistem de observare, de reperare si de regasire personala“, constând dintr-un emitator–receptor microscopic (numit si “purice electronic miniaturizat“), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul îsi poate înmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza întregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati îi permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara înlocuirea lui. Emitatorul–receptor integrat în cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitând astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS (“Pozitionarea Globala prin Satelit“).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o “Digital Angel“. Ea si-a devansat concurenta reusind, prima în istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pâna la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât si oamenilor, si care poate ramâne permanent în organismul acestora.
  
Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns în obiectele personale, în aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.
   În corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura în acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, în cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungându-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.

   Directorul Richard J. Sullivan presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul “nelimitat” al cip-ului sau:

   Desi nu ne aflam decât în faza de început a dezvoltarii cip-ului, întrevedem deja utilizari de avangarda în numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pâna la “aplicarea tehnologica” a legii.”
   Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecÅ£iei de stat SUA ÅŸi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaÅ£ia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creÅŸterea ÅŸi dezvoltarea, sau aÅŸa-numita “creÅŸtere inteligentă”. CreÅŸterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraÅŸe.

   Va propun spre studiu urmatoarele surse:

   Digital Angel Merger Complete; Joseph J. Grillo Announced as New CEO to Lead Company

January 2, 2008 8:00 AM ET

 

http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS88514+02-Jan-2008+BW20080102

 

   In site-ul oficial DigitalAngel, cititi va rog si „ABOUT US„: Safeguarding the World

 

   In site-ul oficial ASSA ABLOY , cititi va rog : „ RFID on a solid track „

   Un personaj important in companiile fratesti de mai sus este Richard J. Sullivan , Senior Economist , Payments System Research Department , Federal Reserve Bank of Kansas City . O lucrare edificatoare a sa este „ Internet Banking : An Exploration in Tehnology Diffusion and Impact „

 

   Rezumand ,

 

   VeriChip , implanturi umane microcipuri radio-frequency identification (RFID) , scos de

 

   VeriChip Corporation , care este filiala a

   Applied Digital Solutions , care sunt si experti in aplicatii RFID , GPS/Satellite communications , telecommunication , infrastructuri de securitate .

   Cititi va rog si articolul:

CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button