X

Arhimandritul Iustin Parvu confirma apelul sau – inregistrare audio

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

   Cuvantul pe care l-am adresat eu poporului nostru ortodox, este cuvantul meu care l-am adresat cu toata convingerea si sinceritatea si pentru cei care cred ca este cu adevarat, sa fie binecuvantati, iar cei care nu cred ca este cuvantul meu, sa-i lumineze Dumnezeu.  Cine are buna constiinta si e un om de buna credinta, ramane sa creada ceea ce-i asternut pe hartie. Cine se-ndoieste, cine nu crede ramane in necredinta lui si Dumnezeu sa-l binecuvanteze, sa-l lumineze.

   Asta-i, ce sa mai spunem ? Daca ar fi sa stam ca comentam din nou convorbirea asta, trebuie sa luam de la inceput iara si sa intram in niste lucruri care poate is chiar cu adevarat periculoase, ca sa le expunem asa in totalitate … Ar trebui sa ne luam de masonerie,sa ne luam de sionism, sa ne luam de fortele americane,de crimele care se intampla in toata lumea,sa ne luam de clonarile si urgiile care se intampla,de noua ordine mondiala,sa ne luam de injectiile care vin acum si le impun copiilor si tinerilor ca sa nu nasca si toate lucrurile care duc la aceasi concluzie: ca sunt iudeii de alta data care au ucis 14 mii de prunci…si au acelasi plan de criminalitate in viata poporului crestin ortodox

 

   Comentariu saccsiv:

   Deci vorbim despre:

   MASONERIE. Cititi va rog si articolul:

LISTA MASONI

   SIONISM. Cititi va rog si articolul:

Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism

 

   NOUA ORDINE MONDIAL. Cititi va rog si articolele:

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 

Echipa lui Barack Obama pe probleme de securitate : confirmarea instaurarii Big Brother

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

   VACCINARI. Cititi va rog si articolele:

 

Detalii despre MERK SHARP & DOHME , producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD sau cum se leaga lucrurile …

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE