X

„INGERUL DIGITAL” (Digital Angel) – documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

de null

Va invit sa urmariti in continuare singurul important documentar ortodox anti-sistem, ce ia atitudine preponderent impotriva implanturilor cu microcipuri si a religiei viitorului: new age. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inainte de a demara analiza filmului, observati va rog ca este realizat de ortodocsii sarbi, printre cei mai putin numerosi din tabara aceasta dar si printre cei mai luptatori.

https://www.youtube.com/watch?v=kzGoiDBcETE

Se vorbeste in el de colaborarea IBM cu nazistii , al carei fondator a si fost decorat de catre acestia . Mai mult,  a fost membru al cultului Bohemian Grove ( NOTA1 ), ca si prietenul sau apropiat Hitler . Azi IBM a fondat compania Vericip a cipurilor de verificare prin aplicarea de solutii digitale . Sa detaliem:

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ) , mason , fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace.

   IBM a avut relatii cu nazismul . Gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

   IBM este companie membra Council on Foreign Relations ( NOTA 2 )si a avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII planetari.

   În mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui “Sistem de observare, de reperare si de regasire personala“, constând dintr-un emitator–receptor microscopic (numit si “purice electronic miniaturizat“), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul îsi poate înmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza întregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati îi permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara înlocuirea lui. Emitatorul–receptor integrat în cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitând astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS (“Pozitionarea Globala prin Satelit“).

   La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o “Digital Angel“. Ea si-a devansat concurenta reusind, prima în istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pâna la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât si oamenilor, si care poate ramâne permanent în organismul acestora.
Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns în obiectele personale, în aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.
În corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura în acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, în cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungându-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.

   Directorul Richard J. Sullivan presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul “nelimitat” al cip-ului sau:

   “Desi nu ne aflam decât în faza de început a dezvoltarii cip-ului, întrevedem deja utilizari de avangarda în numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pâna la “aplicarea tehnologica” a legii.”
Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecţiei de stat SUA şi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaţia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creşterea şi dezvoltarea, sau aşa-numita “creştere inteligentă”. Creşterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraşe.

   Surse :

 

Digital Angel Merger Complete; Joseph J. Grillo Announced as New CEO to Lead Company

January 2, 2008 8:00 AM ET

 

http://news.moneycentral.msn.com/ticker/article.aspx?Feed=BW&Date=20080102&ID=7986422&Symbol=US:DIGA

 

   In site-ul oficial :

 

www.DigitalAngel.com

 

   Cititi va rog si „ ABOUT US „ : Safeguarding the World

 

   In site-ul oficial ASSA ABLOY :

 

http://www.assaabloy.com/en/com/News/News/2008/News2008/RFID-on-a-solid-track/

 

   Cititi va rog :

 

RFID on a solid track

 

   Un personaj important in companiile fratesti de mai sus este deci acest Richard J. Sullivan , Senior Economist , Payments System Research Department , Federal Reserve Bank of Kansas City . O lucrare edificatoare a sa este „ Internet Banking : An Exploration in Tehnology Diffusion and Impact „

   O puteti citi la :

 

 

http://72.14.253.104/search?q=cache:39kl5aNOFnkJ:www.kansascityfed.org/publicat/psr/rwp/IBANK-Sullivan-Wang.pdf+%22Richard+Sullivan%22+technology&hl=en&gl=us&ct=clnk&cd=38

 

   Rezumand ,

   VeriChip , implanturi umane microcipuri radio-frequency identification (RFID) , scos de

 

   VeriChip Corporation , care este filiala a

 

   Applied Digital Solutions , care sunt si experti in aplicatii RFID , GPS/Satellite communications , telecommunication , infrastructuri de securitate .

   Deci tehnologia exista si s-a trecut la aplicarea ei . Cititi va rog si articolul:

CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI

   Se mai spune in documentar ca secta New Age organizeaza si conduce totul. Consider ca este de fapt doar un instrument. Se cuvine sa detaliem putin, pentru a vedea cum se leaga lucrurile:

   CRONOLOGIE :

   Albert Pike

   Albert Pike ( 1809 – 1891 ) , mason , gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma” :

   ” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un mare monument dedicat lui .

   Albert Pike sustinea in lucrarea sa ” DOGMĂ ŞI RITUAL ” ca :

   „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

Madame Blavatsky

   H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite ( Albert Pike )

   Lucrarea sa „ The Secret Doctrinea fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist  ( NOTA 3 ).

   Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

   In 1875 fondeaza Theosophical Society .

 

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

   Ulterior incepe sa viziteze India .

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului .

   Dupa deces a fost INCINERATA .

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

   Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

   In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

   „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

   De la Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate : New Age si Thule Society .

   Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff ( mason ) , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess )  din Germania a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei ( nazismul ) lui Hitler …

 

   Observati va rog swastika de pe sigla Theosophical Society . Este un simbol antic folosit in intregul spatiu indo-european . Ea poate inchipui o rotatie in directia acelor de ceasornic sau contra . Orientalii considerau ca a doua varianta simbolizeaza declin si moarte . Thule Society si Hitler au ales aceasta varianta …

   Initiatoarea amplei miscari New Age este Alice Bailey ( 1880 – 1949 ) . Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “ maestri ai intelepciunii “ , non oameni din zona Tibetului . A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut

   In 1921 s-a maritat cu Foster Bailey ( 1888 – 1977 ) , grad 32 mason .

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust .

Foto : http://www.lucistrust.org/en/arcane_school/talks_and_articles/a_new_age_symbol

 

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul United Nations !!! La indicatia ei , in cladirea UN se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia , unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale .

 

Foto : http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

   Prea multe descrieri ale acestor “ maestrii “ nu avem . Totusi , in 1947 , inainte de a muri , Aleister Crowley ( 1875 – 1947 , maestru mason si bisexual ) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “ sef secret “ :

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Alienigena.jpg

 

   Observam ca arata aidoma unui asa zis extraterestru . Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien . De asemenea UFO . Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple . Azi s-a ajuns ca Vaticanul sa declare ca extraterestrii sunt fratii nostrii …

 

   In documentar este mentionat un foarte important personaj , Benjamin Creme ( 1922 – ) , seful Share International . A fost de asemenea membru Aetherius Society ( o miscare a noii “ religii “ UFO ) . Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “ maestrii intelepciunii “ non umani din Shambhala . In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “ maestrul maestrilor “ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

 

   In 1982 declara :Cristul este printre noi “ …

 

   Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 30 de ani .

 

   Un astfel de „ sef secret „ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “ Marea invocatie “ . Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation ( pe care o invoca de la infiintare ei ) . Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO .

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972 . In 1997 este membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters ( NOTA 4 ) , intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room , camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda .

   Cuvinte de lauda adresate camerei , precum unui templu , i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld ( 1905 – 1961 ) , al doilea Secretar General al United Nations. Individul avea planuri marete cu Natiunile Unite dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre .

   Alt greu al Natiunilor Unite , mare iubitor de draci este Robert Muller ( 1923 – ) . Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani . Poreclit “ filosoful “ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza . E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice A. Bailey si o admira caci a fost contactata de “ maestrii intelepciunii “ …

   SA INTELEGEM: acesti sefi secreti si extraterestrii sunt de fapt INGERII CAZUTI. Cititi va rog si articolul:

NEW AGE , religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

   Acolo puteti urmariti un remarcabil documentar al lui Dan Wheeler precum si o analiza a sa .  

   Veti afla de inceputurile folosirii unor termeni de tip „ forta „ sau „ open mind „ sau „ unitate si diversitate „ . De parerea membrilor ei ca oamenii ar fi dumnezei si divinitatea sta in ei . De Shambala . 

   La minutul 25:53 incepe o frumoasa destainuire a unui mistic indian , provenit dintr-o casta de preoti , care a descoperit crestinsimul .

   Oamenii sunt atrasi prin povesti cu tehnici de levitatie . Veti asculta dezvaluiri ale unor fosti membri convinsi ca manifestarile erau demonice .

   Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica  productiilor lui Alex Jones . Este remarcabil caci este facut la inceputurile pandemiei New Age . Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala . Oameni care isi exprima temerea unei NOI ORDINI MONDIALE cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! . Oameni care vedeau semnele inca de atunci si trageau semnale de alarma . Oameni care sesizau pericolul indroducerii conceptelor anti crestine de tip New Age in sistemul educational , in emisiunile pentru copii , in cartile pentru copii , pline cu stelute cu cinci varfuri , ce le explica micutilor ca pot deveni Iisusi Hristosi . Ca Domnul nostru este acelasi cu Budha .

   Revenind la „ Ingerul digital „, se mai face referire in documentar de apartenenta la societatea secreta Skull & Bones ( Craniu si Oase ) a lui Bush Jr. ( NOTA 5 ). Sa vedem ce este cu aceasta, pentru a vedea din nou cum se leaga lucrurile:

   Alphonso Taft

   Alphonso Taft ( 1810 – 1891 ) , mason , procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant , fondatorul dinastiei politicie .

   In 1832 , impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones , dupa o vizita in Germania .

   Tatal lui William Howard Taft

   William Howard Taft

   William Howard Taft ( 1857 – 1930 ) , fost presedinte SUA ( 1909 – 1913 ) , fiul lui Alphonso Taft , mason , membru Bohemian Grove, Skull and Bones , Psi Upsilon , Acacia Fraternity , Theta Nu Epsilon .

   In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich ( mason ) . Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare ( 1913 ) . Este foarte important , caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve .

   Nelson Aldrich

   Nelson W. Aldrich ( 1841 – 1915 ) , politician si bancher . Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg .

   Vizionarul Federal Reserve Act .   Dupa criza artificiala din 1907 ,  “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

    Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .

  Foarte activ mason . Fiica sa , Abby Aldrich , este mama lui David Rockefeller .

   Cititi va rog si articolul :

 

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

   Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic . Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta sau o lauda este cel putin un TICALOS .  Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune . Intre ele , Skull and Bones este cea mai dura , nemiloasa si fara scrupule . Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei . Asa se face ca au infiintat Council on Foreign Relations  si Federal Reserve dar tot ei au finantat si nazismul Moment macabru al istoriei . Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush , de la evenimentele din 11.09.2001 si pana in prezent .

   Reamintim , ca numarul 322 de pe sigla lor , face referire la 3 , 22 din capitolul Facerea :

   Şi a zis Domnul Dumnezeu: “Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

   Ramura “ initiata “ din Germania n-a stat nici ea degeaba , iesind la rampa odata cu nazismul . Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ ( creaturi non umane din zona Tibetului ) si care considera irminismul ca fiind religia necesara germanilor , caci se inchina unui alt crist decat cel crestin , l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de aceeasi diavoli , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii ( conform sfintilor parinti si marilor duhovnici , universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane ) . Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „ desenatorul „ insemnelor SS :

   A fost seful departamentului Pre- and Early History din cadrul SS Race and Resettlement Main Office . A luptat pentru nationalizarea tuturor proprietatilor cultelor crestine. Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Se aminteste de asemenea in documentar in treacat de iluminati aratandu-se piramida de pe bancnota one dollar. Dar mult prea in treacat … Sa vedem despre ce este vorba:

   Familia Rothschild

   Mayer Amschel Rothschild ( 1744  –  1812 ) , fondatorul imperiului bancar Rothschild , cea mai de succes familie din istorie . Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi , inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice .

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna cei care detin lumina“. 

   Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer ( 1774 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria , care a determinat dezvoltarea economica a Austriei .

   Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England . Ca o paranteza , s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx . In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula , a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului . De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat . Au finantat tabara anti Napoleon .

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii , de influenta si de credibilitate , dupa batalia de la Waterloo , pierduta de francezi , au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers , panicand populatia . Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat . La scurt timp stirea adevarata a venit . Astfel averea lor a crescut fabulos . La scurt timp , influenta lor in Bank of England era deja determinanta . A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol .

   Fiul lui Nathan Mayer , Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ) , a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez . A investit masiv in Franta . Fiul sau , Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892 .

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud .

   Calmann (Carl) Mayer ( 1788 – 1855 ) – fondatorul Rothschild banking family of Naples ( Napoli ) .

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France . A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala . La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei .

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE :

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri , ganditi-le ca pe ceva mega , la nivel national sau continental .

   In tarile unde erau prezenti direct , reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „ concurente „ luate la un loc . 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai . In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii , rezultau sinucigasi sau nebuni . 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective .

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI , familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra , lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate . Asta nu inseamna ca au devenit minusculi .

   Actualmente , banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume .

   http://www.rothschild.com/

   Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

   Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

   Cititi va rog cum aceasta familie si cele prietene ei, au declansat criza economica actuala si care au fost motivele in articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Se mai aminteste in documentar pe planul Rockefeller ( adaug eu : si al prietenilor ) ce prevedea : 11.09. , Afganistan , Irak , urmand Iran , razboiul impotriva terorismului , mega criza , razboi , cipuri , guvern mondial. Voi completa cu cateva detalii:

   Henry Kissinger , la conferinta Bilderberg Group ( NOTA 6 ) din Evian, Franta, 1991 , spunea :

    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000 , intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi :

   „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente :

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .

   Cine sunt personajele , legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL , alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la :

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   In 2002 , Jay Rockefeller face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa . Interesele familiei pentru petrolul irakian au fost prea mari sa lase pregatirea terenului altuia decat unui membru al familiei . De asemenea interventia in Irak reprezinta o etapa fundamentala in edificarea guvernului mondial.

   Jay Rockefeller ( 1937 – ) , actual US Senator , nepotul lui Nelson W. Aldrich , ruda cu Charles H. Percy  , ruda cu Mark Dayton . Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society , creata de tatal sau . Membru Council on Foreign Relations , participant Bilderberg Group , presedinte al  Intelligence Committee care include :

   Office of the Director of National Intelligence,

   Central Intelligence Agency,

   Defense Intelligence Agency,

   National Security Agency,

   National Geospatial-Intelligence Agency,

   National Reconnaissance Office

   Componentele de informatii din :

   Department of State,

   Federal Bureau of Investigation,

   Department of the Treasury,

   Department of Energy.

   In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001 , acest post se dovedeste mai mult decat important .

   Mai detine urmatoarele functii :

   Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

   Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

   Presedinte comisia senatoriala Health Care

   Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor . De asemenea pentru tortura practicata de CIA .

   La 1 ora si 37 minute de la inceperea filmului veti auzi o inregistrare terifianta , a ceea ce par a fi strigate de groaza din iad .Inregistrarea separata si mult mai clara o puteti asculta si aici :


http://www.youtube.com/watch?v=o7lEn_BRElo&feature=related 

 

   Concret , in 1960 , cercetatori sovietici au forat in scoarta terrestra pana la o adancime de aproximativ 14,4 km , in zona Siberiei . La acea adancime burghiul a inceput sa se invarta in gol si au dedus ca au dat de o cavitate . A doua surpriza a fost temperatura masurata , cu mult mai mare decat presupuneau teoriile de pana atunci . A treia surpriza insa … i-a facut sa intrerupa proiectul . Au montat in put microfoane pana la adancimea la care temperatura permitea acest lucru si au inregistrat … IADUL .

 

 

   Spre finalul documentarului se face un apel la incetarea avorturilor.

   Sfântul Simeon Noul Teolog spunea :

 

Lumea asta atât o ţine Dumnezeu până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor.

 

   Nu este singurul care o spune si desigur ca si diavolul stie acest lucru si face tot ce-i sta in putinta sa intarzie acest moment . Va propun vizionarea documentarului „ Iarna demografica „.  In completarea lui insa ,  e bine sa stim si cine sunt cei care au instrumentat de peste 100 de ani acest dezastru . Multumita bunului Dumnezeu am reusit sa aduc la lumina multe din aceste informatii . Veti constata ca sunt aceleasi ELITE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul .

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

   De peste 100 de ani s-a declansat o sinistra „ revolutie „ impotriva pruncilor nenascuti dusa de aceeasi care promovaza revolutia sexuala , homosexualitatea , eugenia , anti crestinismul , teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul , declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii ( economice , revolutii , razboaie ) , etape ale edificarii GVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE , viitoarea societate formata din doua clase : ei si plebea sclava lor .

   NOTE:

 

   ( NOTA1 )

 

   Fondata la sfarsitul secolului 19 , Bohemian Grove este o adunatura de “ elite “ ce practica ritualuri pagane . Au ca simbol bufnita , si practica cermonialul “Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane ( copii ) diavolului , prin incinerare .

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch , tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii .

   Interesant este de studiat si site-ul :

http://www.infowars.com/bg1.html

 

   Lista membrilor o gasiti la:

 

Personalitati si organizatii : BOHEMIAN GROVE

   ( NOTA 2 )

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ . 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   “ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   ( NOTA 3 )

 

    Acest documentar anti crestin, precum si o analiza a sa, gasiti la:

 

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

   ( NOTA 4 )

   In 1946 , Nelson Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU , devenind UN Headquarters amplasamentul complexului. Cititi va rog si articolele:

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

   ( NOTA 5 )

 

   Familie interesanta. Iata cateva detalii:

   Despre actualul presedinte american s-a scris enorm . Ma voi referi acum la rudele si la strabunii sai .

   Neil Bush

   Neil Mallon Bush ( 1955 – ) , fratele sau mai tanar , a facut afaceri cu oligarhul evreu rus Boris Berezovsky .

   Marvin Pierce Bush ( 1956 – )

   Stim ca Securacom , redenumita apoi Stratesec , s-a ocupat de electronic security pentru  United Airlines, Dulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat la 11.09.2001 . Coincidenta ? Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush ( 1956 – ) , fratele presedintelui SUA si Wirt D Walker III , un var al lor . Interesant ?

   Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-ar mai lucreaza acolo din 2000 . Sigur ? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari . Oricum , compania asta fantoma a disparut in 2002 , dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA . Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation . Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi , inclusiv clanul din care face parte bin Laden …

   George Herbert Walker Bush ( 1924 – ) , fost presedinte SUA , tatal actualului presedinte .

   Membru Skull & Bones , Bohemian Grove , Council on Foreign Relations , Trilateral Commission . Relatii apropiate cu familia saudita a lui Bin Laden . Fost ambasador in China , fiind un suporter deschis al comunismului din acea tara . A sugerat guvernului chinez politica unui singur copil .  Acesta declara in ianuarie 1991:

    “ Daca nu vom continua, vom pune în pericol pacea si democratia noii ordini mondiale pe care acum o putem vedea, aceasta realitate atât de mult visata la care ne-am adus contributia noi toti. “

   Prescott Bush

   Prescott Sheldon Bush ( 1895 – 1972 ) , United States Senator , tatal fostului presedinte George H. W. Bush , bunicul actualului presedinte George W. Bush ( membru Bohemian Grove ) .

   Membru Zeta Psi si Skull and Bones secret society.

   Impreuna cu Brown Brothers Harriman fondeaza Union Banking Corp.-New York. care a finantat regimul nazist . Cititi va rog si :

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   In 1924 este facut vicepresedinte al A. Harriman & Co. de catre socrul sau George Herbert Walker .

   Sapte ani mai tarziu devine partener fondator al Brown Brothers Harriman & Co. .

   Legaturi apropiate cu American Birth Control League din 1942 si mai apoi cu Planned Parenthood in 1947 . Cititi va rog si :

EUGENIA

 

   ( NOTA 6 )

 

   Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul :

 

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti

 

 

 

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button