X

Ciolacu este singurul politician din lume care a cerut Israelului să răspundă la atacul Iranului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ciolacu a condamnat „cu fermitate” atacul cu rachete lansat de Iran asupra Israelului și și-a exprimat solidartiatea cu poporul israelian. 

„Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în faţa atacului Iranului. Condamnăm cu fermitate acest atac şi susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”, a transmis, duminică dimineața, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe rețeaua X.

Declarație oficială a Iranului la ONU:

“Am lovit regimul sionist în conformitate cu articolul 51 din Carta Națiunilor Unite (atac în autoapărare) după atacul de la Damasc.”

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că Marcel Ciolacu a dovedit încă o dată că e un amator în politica externă, deoarece nu a îndemnat la ne-escaladarea conflictului, cum au făcut toți ceilalți lideri mondiali. Dimpotrivă, Ciolacu a îndemnat Israelul să răspundă la acel atac, care era drept răspuns la atentatul săvârșit de Israel asupra ambasadei iraniene din Siria, în urma căruia au murit 11 oameni. Ion Cristoiu mai precizează că PSD este de ceva timp slugarnic politicii israeliene condusă de Netanyahu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. PSD e de ceva timp slugarnic politicii israeliene ??? Cred ca nu ați înțeles, de ce a creat evreul Iliescu acest asa zis partid !!!! El a fost crea tocmai ca să fie întotdeauna slugarnic față de evrei și sa reprezinte întotdeauna interesele evreilor în România și ale Israelului în lume. Deci nu e o întâmplare ca acest individ pune interesele unei tari străine mai presus de interesele României sau ca face ceva pentru Israel deși nu are competență pentru acest lucru din partea poporului român, ci e încă o dovada pe lângă celelalte care arata ale cui interese le slujește acest asa zis partid românesc.

  2. Jigodiile de kazari și javrele de americanoizi le-au întins o capcana iranjemilor prin atacarea consulatului iranian de pe teritoriul Siriei, iar apoi prin cooperarea cu iranienii pentru atacul care a urmat asupra Israelului. Iranienii trebuiau sa se aștepte la jocul dublu practicat de americani pe care l-au făcut și în al 2 lea război mondial, când au lăsat intenționat japonezii sa atace portul Pearl Harbor pentru a avea motiva sa ii atace apoi cu bombe atomice. S-au găsit sacul și peticul, Iuda și cu Cahalul ticalos. De la combinația asta nu te poți aștepta niciodată la nimic bun, decât la moarte, măcel, atacuri mârșave, fara respectarea normelor militare și a legilor războiului, asa cum au aratat de 40 de ani și în prezent în războiul antiuman din Gaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button