X

AUR infirmă zvonul privind susținerea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană: Nici nu poate fi vorba de așa ceva!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a transmis, miercuri, un mesaj fără echivoc în privința alegerilor prezidențiale, în care a subliniat că partidul AUR trebuie să aibă propriul candidat la președinție, din interiorul lui. 

Totodată, Claudiu Târziu a infirmat zvonul potrivit căruia AUR ar susține o eventuală candidatură la președinție a lui Mircea Geoană.

„Mistificarea, dezinformarea și manipularea sunt la ordinea zilei în această perioadă.

Unii cred că ne pot păcăli să le facem jocurile sau că măcar ne vor opri din drumul nostru spre schimbarea reală în bine a României.

Noi vom face ce facem dintotdeauna, vom rămâne autentici, în răspăr cu „strategiile politice” care ni se recomandă, și ne vom lupta cum știm mai bine.

În treacăt, reiau ce am mai spus, pe un subiect vânturat iarăși cu forță zilele astea, un partid serios trebuie să aibă propriul candidat la președinție, din interiorul lui.

De asemenea, AUR, care vrea să convingă electoratul că este soluția la problemele țării, nu poate să susțină un independent sau să propună o persoană adoptată recent.

Responsabilitatea este a liderilor AUR și în această bătălie.

Din această perspectivă, nici nu poate fi vorba de sprijinirea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană. Și nici nu a fost vorba în forurile interne ale partidului.

Las că dl Geoană nu are nici profilul unui candidat care să fie susținut de AUR, fiind un om de stânga, globalist și cu ceva schelete în dulap”, a transmis, miercuri, pe Facebook, liderul AUR, Claudiu Târziu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Bezmeticul euro – atlantic vrea sa fie președinte al Iuderland alias România, iar dulapul rotchildian șef la teroriștii de la NATO. Dacă le da ok – ul măscăricii planetari, vor face rocada și cei 2 idioți vor fi rotiți și puși în funcții, fara sa mai fie nevoie de susținerea vreunui partid sau a românilor.

  2. Bai, baietii de la AUR, voi ar trebui sa-l sustineti neconditionat pe maestrul Dan Puric, daca vreti sa aveti vreo sansa la presedintie! Cat despre prostanac, e suficient ca il sustine “Mihaela dragostea sa”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button